PREMINULA JUTJUBERKA

PRATIOCI LINČOVALI BAKU PRASETA NA MREŽAMA! Strašne uvrede na račun JUTJUBERA, pljušte psovke i pretnje: Kako ćeš sada da živiš?

Stars
> 20:19h

Jutjuberka Kristina Kika Đukić (22) izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda.

Kristina je u žižu javnosti dospela pre dve godine zbog brutalnih svađa sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, koji je danas saopštio da će o jutjuberki govoriti u novom klipu koji sprema.

foto: Printscreen/Tik Tok

Bakina i Kikina drama stigla je čak i do Jutarnjeg programa, pa su gledaoci imali prilike da uživo gledaju raspravu koja je probila granice Jutjuba i preselila se na male ekrane.

Danas, nakon njene smrti, nižu se komentari na fotografijama Bake Praseta. Pojedini pratioci Bogdana nazivaju "ubicom" i pitaju ga "da li je sada srećan".

foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

"Jesi li sad zadovoljan smeće jedno, sva ova s*anja su potekla od tebe. Ti si jedan ljudski odron", "Majmunčino raspala, maltretirao si Kiku a ona se ubila sada", "Otac ti je sveštenik, zar te nije nimalo odgojio jade jadan", "Monstrum", "Kako ćeš sada da živiš kad znaš da si se u*srao Kiki u život", samo su neki od komentara, "Jel ti sad drago mentolčino, kako ćeš spavati noćima", "Crkini, molim te", "Sram te bilo, devojka se ubila zbog tebe", samo su neki od komentara.

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video: