Foto: Profimedia

LJUTA NA SEBE

POPULARNA PEVAČICA (20) GLEDALA P**NIĆE SA 11 GODINA: Uništili su mi život, imala sam noćne more, pa radila ono što NISAM HTELA!

Pop kultura

Pevačica Bili Ajliš progovorila je o svojoj zavisnosti koja je počela kad je imala samo 11 godina.

Ona tvrdi da joj je to izazivalo noćne more i stvorilo konfuziju kad je počela da izlazi sa momcima. Ajliš u subotu puni 20 godina, a govorila je u radio emisiji "Šou Hauarda Sterna".

foto: Profimedia

"Mislim da je p*rnografija sramota. Nekada sam gledala puno pornića, da budem iskrena. Počela sam da gledam kad sam imala otprilike 11 godina. Mislim da mi je to stvarno uništilo mozak i osećam se neverovatno uništeno što sam bila izložena tolikom broju pornića", rekla je i dodala da je imala noćne more jer su neki od sadržaja koje je gledala bili tako nasilni.

U baladi "Male Fantasy" na svom drugom albumu peva o tome da je sama kod kuće i da skreće pažnju gledanjem pornografije dok se priseća prekinute veze. Bili je rekla da je sada ljuta na sebe, jer je mislila da je u redu gledati toliko pornića.

"Prvih nekoliko puta kada sam imala intimne odnose, nisam rekla "ne" stvarima koje nisu dobre. To je bilo zato što sam mislila da je to ono što bi trebalo da mi se sviđa", rekla je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video: