Foto: Kurir Televizija

Stavila ih na svoje mesto

NARODNA PRINCEZA SRPSKE MUZIKE ZAČEPILA USTA ZLIM JEZICIMA! Napali je zbog nove pesme, a ONA PORUČILA SAMO JEDNO

Pop kultura

Ona je mlada pevačica koja čarobnim glasom oživljava najlepše srpske pesme, ali i stvara svoje nove pesme u duhu narodnog zvuka. Nova pesma "Izgubljena ljubav" došla je sasvim slučajno, kada ju je prijatelj Dejan Vukčević pustio Danici da čuje.

foto: Kurir televizija

- Danicu sam sasvim slučajno upoznao u Valjevu. Razmenili smo brojeve telefona i posle par meseci sam joj samo pustio da čuje pesmu. Odmah joj se svidelo, pa me je i uputila šta hoće u tekstu - kaže za Kurir televiziju Dejan Vukčević, harmonikaš i kompozitor.

Popularna pevačica etno i narodne muzike izdala je novu pesmu pod nazivom "Izgubljena ljubav". Već na prvo slušanje ova pesma će vas oduševiti.

- Jako sam zadovoljna komentarima na novu pesmu. Pesma je novokomponovana, ali je u dudhu narodne tradicionalne muzike. Naravno, tu uvek ima nekih čudnih ljudi, niko ih ništa nije pitao da komentarišu neke čudne stvari, ali najbitnije od svega je razmera pozitivnih komentara u odnosu na one koji su prezupčili - kroz smeh objašnjava za Kurir televiziju naša pevalica Danica Krstić.

foto: Kurir televizija

Podsetimo, svoju pevačku karijeru započela je sa svojih 6 godina. Svoj prvi javni nastup imala je 2004. godine u dvorani „Šumadija”, sa poznatom izvođačicom tradicionalne muzike Biljom Krstić, predstavivši se izvedbom pesme „Puče puška”. Godine 2005. svojim glasom i pesmom „Jare moje” otvara dečiju svetsku olimpijadu „Brno 2005”, u Češkoj.

foto: Kurir televizija

Zatim, 2008. godine snima pesmu za jednu od najpopularnijih serija, Ranjeni orao, a 2009. pesmu za seriju Greh njene majke. Godine 2012, bila je pobednica serijala „Šljivik”, u kategoriji vokalni solista, predstavivši se pesmom „Kiša pada trava raste”, koji se emituje na Radio-televiziji Srbije, a 2015. se našla u finalu srpskog izbora za Evroviziju.

Kurir.rs

Bonus video: