BIO MI JE KAO DRUGI TATA Danica Krstić otkrila kako su izgledali POSLEDNJI DANI Sanje Ilića: Bio je u BOLNICI DVE nedelje
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POTRESNO

BIO MI JE KAO DRUGI TATA Danica Krstić otkrila kako su izgledali POSLEDNJI DANI Sanje Ilića: Bio je u BOLNICI DVE nedelje

Stars -

Kompozitor Aleksandar Sanja Ilić preminuo je danas u 70. godini nakon borbe sa korona virusom. Danica Krstić, nekadašnja pevačica grupe Balkanika, i Sanjina prijateljica oglasila se i otkrila kako je podnela gubitak prijatelja i kako su izgledali njegovi poslednji dani.

Danica Krstić
foto: Printskrin

- Vrlo skoro smo se videli poslednji put, išli smo na piće. Ja sam dala ostavku u bendu, ali nastavili smo da se družimo. Ja sam odrastala uz tog čoveka, bio mi je kao drugi tata, od 16. godine sam bila u bendu. Njegova želja je bila da se ne zna da se zarazio i da je loše, zbog ovakve situacije moralo je da se čuje i da se sazna. Kolegama i meni je teško, nama je ispunio veliki deo života, proveli smo velike trenutke sa njim, imali smo lepu saradnju. Nastaviće da živi kroz svoja dela i kroz Balkaniku, javno želim da izjavim saučešće porodici Ilić - govorila je Danica.

- Bio je veliki borac, nije dopuštao da ga bilo šta omete u uživanju u životu. Imam informaciju da je poslednje dve nedelje bio u bolnici. Situacija se pogrošavala iz dana u dan. Kad smo se poslednji put videli bio je srećan. Znam da je uživao u svojoj vikendici na Kosmaju i da je bio sa svojim džukcima. I meni je kolega javio da je bio u bolnici, nemam drugih informacija. Poslednjih godinu dana živeo je mirnim životom, skućio se, nije imao nekih poslovnih obaveza - rekla je pevačica u Premijera Vikend Specijalu.

Sanja Ilic
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

08:11

ZAVIRITE U PRAVI MALI RAJ SANJE ILIĆA: Kompozitorov pradeda Aleksa Žujović kupio zemlju na Kosmaju (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track