Foto: Zorana Jevtić

NACIONALNE FREKVENCIJE

NOVI TRANSFERI NA TELEVIZIJAMA: EKSKLUZIVNO! Žika prelazi s Pinka na Hepi, a evo NA KOJE MESTO STIŽE Srđan Predojević!

Stars

Već danima se spekuliše o tome da se u televizijskom svetu dešavaju velike promene i da će mnoga voditeljska lica preći na televiziju Hepi kao pojačanje. Jedan od njih je i Žika Nikolić, čuveni domaćin "Šarenice", koji je tu emisiju dugo vodio na RTS, a jedno vreme i na Pinku!

foto: Zorana Jevtić

Kako saznaje Kurir, novinar je dugo bio u pregovorima sa srećnom televizijom o prelasku i poslednjih dana je, navodno, ugovoren njegov transfer. Po svoj prilici, Žika će na Hepiju nastaviti da vodi svoju "Šarenicu", koje na Pinku već neko vreme nema, a nije poznato da li će pored nje imati još neki projekat. Ono što je zasad izvesno, navode naši izvori, jeste da će njega na Pinku zameniti Srđan Predojević!

foto: Zorana Jevtić

On će umesto Nikolića voditi jutarnji program u paru sa Irinom Vukotić. Srđan je ranije bio na ružičastoj televiziji godinama, gde je zajedno s Jovanom Joksimović vodio jutarnji, nakon čega su zajedno otišli na Prvu TV. Predojević se na Pink vratio početkom ove godine, gde je bio jedan od urednika novootvorenog kanala Vesti.

foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Pozvali smo Žiku za komentar, ali je on kroz smeh govorio da ne zna ništa o tome.

foto: Zorana Jevtić

- Nisam imao nikakve pregovore, niti ponude - rekao je on za Kurir. Inače, Žika je ovoga puta reagovao slično kao i kada je napuštao RTS 2018. godine. Prvo je govorio da to nije istina, a kada je njegova matična kuća izašla sa saopštenjem da ih Nikolić napušta, onda je priznao da odlazi na Pink i da mesto na Javnom servisu želi da prepusti mlađim kolegama.

Takođe, i Predojeviću smo poslali istu poruku, s pitanjem da li je istina da će doći na mesto Nikolića u jutarnjem na Pinku, ali nam on nije dao odgovor, iako je poruku pročitao. I on je poznat kao neko ko o transferu i poslovnim promenama ne govori sve dok se u potpunosti ne realizuju.

foto: Printscreen/Prva TV

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić

Bonus video: