SRĐAN PREDOJEVIĆ U NOVOM PROJEKTU! Voditelj neće voditi jutarnji program, nova emisija počinje u najskorije vreme!
Foto: Zorana Jevtić

nešto novo

SRĐAN PREDOJEVIĆ U NOVOM PROJEKTU! Voditelj neće voditi jutarnji program, nova emisija počinje u najskorije vreme!

Stars -

Poznati voditelj Srđan Predojević vratio se u jato televizije "Pink", a emisija koju uveliko priprema razlikovaće se od svega što je dosad radio u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Srđan Predojević je dobio novi projekat, kom se jako raduje, a koji će obilovati različitim sadržajem.

"Predojević je uzbuđen zbog emisije koju će raditi zajedničkim snagama sa Željkom Mitrovićem. Siguran je u uspeh istog, a Mitrović i on uveliko razmenjuju ideje u želji da gledaocima predstave nešto dobro i drugačije", otkriva izvor.

"Nije u pitanju ništa što je slično jutarnjim programima koje je godinama unazad vodio, a publici će vrlo brzo predstaviti o čemu se radi. U realizaciju je uloženo mnogo truda, a emisija startuje sa emitovanjem već u januaru", dodaje izvor.

Srdan Predojević je već 15 godina voditelj koji u jutarnjim programima izveštava Srbiju o brojnim, aktuelnim temama iz zemlje i regiona. Rođen je u Kragujevcu, diplomirao je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, odsek komunikologija. Na Vazduhuplovnoj akademiji završio je školovanje i postao pilot. Radi kao portparol Kontole letenja Srbije. Sa suprugom Mirjanom ima dvoje dece, sina Stefana i ćerku Sofiju.

Srđan Predojević
foto: Zorana Jevtić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track