Foto: Printscreen/TikTok

au, blamčina

HAOS NA SRPSKI NAČIN! Nišlijka se zanela na mrežama pa navatala nevernog dečka koji je hteo da prevari trudnu Novosađanku! VIDEO

Žena

Devojka iz Niša ima profil na TikToku na kom se bavi "detektivskim" poslom. Kako piše u biografiji "ispitujem vaše momke i devojke".

foto: Printscreen/TikTok

Naime, osobe koje smatraju da ih parter vara se javljaju njoj, a onda ona kreće u akciju. Kako je objašnjeno, ona se javlja sa svog profila "osumnjičenom", zatim počne da flertuje sa njim, a kada zakaže vreme sastanka, na tom sastanku se pojavi prevarena osoba.

U slučaju koji se dosta komentariše u pitanju je trudnica iz Novog Sada koja nije smela direktno da se suoči sa verenikom jer "sklon je alkoholu i batinama", pa se javila Otrovnoj voćkici, kako je "detektivki" pseudonim na mrežama.

foto: Printscreen/TikTok

Trudna devojka je tiktokerki posla detaljna uputstva kako i gde mogu da se upoznaju ona i njen dečko, i to je glasilo ovako: "Slaži da si iz Novog Sada i reci mu da ste se upoznali na Egzitu, jer je on tamo radio kao obezbeđenje ". Nakon dovoljno prikupljenih informacija, tiktokerka je ušla u ulogu zavodnice i počela da ispituje momka koji čeka dete sa prevarenom devojkom. Momku nije trebalo puno vremena da se opusti i pokaže svoje pravo lice.

"Iskreno, imam curu par meseci, ali nam ne ide", napisao je momak i odmah pristao na zahtev tiktokerke da se vide. Naravno nije hteo nigde javno, već kod nje kući da se, gde bi se"ušuškali".

foto: Printscreen/TikTok

Devojka je na kraju snimka rekla: "Meni je žao te dece sa kakvim će očevima da rastu. Muškarci su gadovi, čast pojedincima".

Naravno, ovakav obrazac se ponavlja, pa je tako raskrikala i oca troje dece sa četvrtim na putu i generalno ceo njen profil se bavi raskrinkavanjem nevernih.

Kako živimo u vremenu gde je sve podložno manipulaciji, treba uzeti sa rezervom ovakve profile i ne treba svemu slepo verovati već je ponekad bolje razmisliti o svemu.

foto: Printscreen/TikTok

(Kurir.rs)

Bonus video: