Foto: Printscreen/YouTube

Generalni sekratar negira

DPS JAVLJA DA SE MILO NE POVLAČI SA MESTA ŠEFA STRANKE: To je običan spin

Crna Gora

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović ocenio je danas da je vest o povlačenju Mila Đukanovića sa mesta šefa stranke "obična neistina i spin".

"Vest o navodnom odlasku predsednika Đukanovića obična je neistina i spin, u nizu onih na kakve smo već duže navikli", rekao je Bogdanović.

On je dodao da "niti predsednik Đukanović odlazi sa dužnosti, bilo državničke ili partijske, niti će se DPS povući u demokratskoj borbi za građansku državu", i ocenio da tu državu "potkopavaju upravo snage iz susedstva koje plasiraju ovakve izmišljotine".

Prema njegovim rečima, aktuelnim vlastima u Crnoj Gori je "odzvonilo", s tim da "političkim eksponentima zvaničnog Beograda sa svake strane izmiče tlo pod nogama i oni i nemaju čemu drugo trenutno da se okrenu do spinovanju".

Bogradnović je dodao da ovakvi i slični navodi ni najmanje "ne tangiraju predsednika", koji se uspešno oporavlja od virusa korona i pitanje je dana kad će se vratiti državnim i partijskim obavezama u punom kapacitetu.

"Poruka domaćim dušebrižnicima i njihovim mentorima iz Beograda: što se tiče odlaska predsednika Đukanovića, taj film nećete skoro gledati", naglasio je Bogdanović.

Kurir.rs/Fonet