Foto: Nebojša Babić

Mlade snage stižu na muzičku scenu

BEND VREME ČUDA VRAĆA VERU U ROKENROL: Tri momka sviraju zajedno 5 godina, a sada su objavili i debi album

Pop kultura

Nakon više od pet godina rada i svirki, beogradska hard-rok grupa Vreme čuda objavila je nedavno istoimeni debi album za diskografsku kuću "Multimedija mjuzik".

- Izlazak prvog albuma je za svaki bend sigurno jedan od najvažnijih događaja, shvataš da nisi više demo, već ulaziš u svet ozbiljnih igrača - poručuju momci, koji su na nedavno organizovanom druženju sa prijateljima i fanovima i zvanično predstavili prvo izdanje.

Bend čine Mihailo Ristić (gitara, vokal) , Mateja Nikolić (bas-gitara, čelo) i Vlada Migrić (bubanj), ali ističu da su im u realizaciji puno pomogli Mihajlo Anđelković, Saša Ranđelović Ranđa, Dragutin Jakovljević Guta, Aleksandar Lokner, Nikola Čuturilo, Vlada Negovanović, Matija Mesaroš i drugi.

foto: Privatna Arhiva

- Muzika za nas nisu cifre, nije biti bolji od drugih, već deliti sa ljudima dobar vajb, glasno izgovoriti sve što imaš da kažeš. Naš cilj je da naša muzika dođe do ljudi i da se prepoznamo - kažu članovi benda, nestrpljivo čekajući priliku da i uživo predstave svoje pesme i dodaju da je to za njih ogromna radost, ali i ozbiljna odgovornost:

- Tu odgovornost imamo i pred publikom, ali i pred velikim muzičarima koji su i gosti na albumu. Pored našeg producenta Vlade Negovanovića, tu su Aleksandar Lokner, Nikola Čuturilo, Dragutin Jakovljević Guta i Saša Ranđelović Ranđa.

Bend Vreme čuda nastao je 2015. godine. Od početka verujući da se kvalitet muzike ne meri tržištem i trendovima, izabrali su teži, ali iskreniji put. Stvaraju i sviraju autorsku muziku, ali slede najbolje primere od sedamdesetih godina i zlatnog doba rokenrola do nekih savremenih bendova. Album je sniman u studiju "Skaj", a izdanje je pomogao Sokoj.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/ Foto: Nebojša Babić

Bonus video: