bez dlake na jeziku

BIVŠA DEVOJKA ŽELJKA ŠAŠIĆA ŠOKIRALA IZJAVOM! Koko za Novu godinu poželela nešto od MILION EVRA ALI TU BIZARNIM IZJAVAMA NIJE KRAJ

Stars

Katarina Lazić dospela je u žižu javnosti, zbog i više nego burne veze sa pevačem Željkom Šašićem, dok su mnogi mislili da su oni okončali vezu bez mnogo teških reči, onda je klupko krenuo da se obmotava, te su u javnost isplivali skandalozni detalji ove romanse.

Međutim, Katarina Lazić, poznatija kao Koko ne prestaje da šokira javnost.

foto: Kurir Televizija

- Dolazim na tretmane kada nemam vremena da smrša i onda je to brzinski. Kažem doktorki hoću da mi se skloni stomak, hoču butine da mi se smanje - rekla je Koko.

Po njenom izgledu i vedrom duhu reklo bi se da živi zdravo, ali...

foto: Kurir Televizija

- Uopšte se ne hranim zdravo. Baš nisma neko ko propagira toliko zdravu ishranu. Hranim se apsolutno nezdravo. Kako sam počela da radim novinarski posao, često jedem brzu hranu - kaže ona.

A na pitanje šta želi u Novoj godini, Katarina ima želju od, pa više od milion evra.

foto: Kurir Televizija

- Novu godinu ću provesti u nekoj kućnoj varijanti. Ne volim da idem u gužvu i da sedim sa ljudima koje ne poznajem. Treba li da vam kažem šta sam poželela za Novu godinu? Pa ne znam, možda stan u Beogradu na vodi - rekla je Koko.

foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: