05:00

ŠAŠIĆEVA BIVŠA ZA KURIR OTKRILA DETALJE PSIHIČKE TORTURE: Bio je LJUBOMORAN, nije mi dao MINIĆ I DEKOLTE, a ja sam bila VERNA!

DRAMA

ŠAŠIĆEVA BIVŠA ZA KURIR OTKRILA DETALJE PSIHIČKE TORTURE: Bio je LJUBOMORAN, nije mi dao MINIĆ I DEKOLTE, a ja sam bila VERNA!

Stars -

Bivša devojka pevača Željka Šašića, Katarina Lazić, progovorila je o periodu života koji je provela sa pevačem, a otkrila je i detalje priče kako joj je Šašić "ukrao auto".

Katarina Lazić
foto: Kurir

- Vlasnik je na papiru Željko, ali je auto bio poklonjen meni. Auto sam ja vozila regularno, 4-5 godina. Nisam imala dokument, verovala sam čoveku sa kojim sam živela 8 godina. i mi nismo otišli kod notara da to prevedemo. Svi koji mene znaju, znaju da je to moj auto, i čak je Željko potvrdio da mi je poklonio auto. Sa pravne strane, nije ga ukrao, već je uzeo ono što je njegovo - govorila je Katarina.

Lazićeva tvrdi da fizičkog nasilja nije bilo, već da je sa Šašićem prolazila isključivo psihičku torturu.

- Ja nikada nisam izjavila da je bilo nasilja. Rekla sam da sam doživljavala psihičku torturu, nikada nije bilo fizičkog nasilja. On je bio jako ljubomoran, možda zbog razlike u godinama. Kako su godine prolazile, sve je bilo evidentnije. Nas dvoje kada smo se upoznali, on je bio drugačijeg duha, drugačije je fizički izgledao. Fizički izgled je najmanje bitan, svi mi starimo, to je nebitno, ali bio je drugačiji duhom i karakterom.

Željko Šašić
foto: Kurir televizija

- Nisu to bile samo uvrede. Gde god krenem bilo je "Šta si to obukla", bio je problem u minićima, dekolteu. Bila sam mu verna. Taj sam tip. Jako sam lojalna. Nisu samo uvrede psihičko maltretiranje. Imali smo situacije da je 24 časa bila puna kuća pevača i muzičira, da se pilo. Nisam mogla da spavam, da živim normalan život jedne normalne žene i devojke. Nisam ni htela da budem domaćica, htela sam da budem osoba vredna poštovanja, svako zaslužuje da ima pravo na odmor i normalan život. Bila sam domaćica kad je trebalo. Droge nije bilo. Željko nikad nije koristio opijate. Sa moje strane ljubav je prestala 2-3 godina pre raskida. Bila sam mlada, nisam imala podršku da krenem u samostalan život.

O estetskim zahvatima koje je imala rekla je:

- To mi se tako sviđa. Neko voli velike grudi, ja usta i krupne oči. Ne sećam se da li je Željko to platio, to je totalno nebitno. Normalan život smo živeli, nikakvo preterivanje, lepo sam živela. Nikad nije digao rukao na mene, ali nekada je psihičko nasilje gore od fizičkog.

Katarina Lazić
foto: Kurir

Kurir.rs/S.M./LJ.S.

Bonus video:

01:48

IMAO SAM PROBLEM SA MAFIJAŠIMA ZBOG PEVAČICE! Šašić otvoreno o odnosu sa ŽESTOKIM MOMCIMA, SPOMENUO I ZEMUNSKI KLAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track