OČAJNA I SVA SLOMLJENA! Dalila otvorila dušu i otkrila kako se sada oseća posle SKANDALA sa Filipom! KAJE SE ZA SVE (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

kaje se

OČAJNA I SVA SLOMLJENA! Dalila otvorila dušu i otkrila kako se sada oseća posle SKANDALA sa Filipom! KAJE SE ZA SVE (VIDEO)

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora je prišla svojoj drugarici Dalila Dragojević i pitala je kako se oseća posle celokupnog skandala koji se desio sinoć sa njenim dečkom Filipom Carem.

- Je li te vređao sinoć - pitala je Matora.

- U jedan sat mi prilazi, uzima mi ruke i kao meni tu nešto, sam priča sam odgovara. Ja mu kažem da idem kod tebe u krevet, on kaže, ne idem ja. Pitam ga da li je svestan koje uvrede mi je uputio, a on kaže, pa i ti si meni - ispričala je Dalila.

Podsetimo, prvo je Dalila pesnicom udarala po licu zakonitog supruga Dejana, a onda se agonija nastavila sa ljubavnikom Filipom Carem.

Njih dvoje su se žestoko posvađali, pale su teške uvrede, a jedno drugom su u naletu besa izlomili stvari. U toku njihovog konflikta obezbeđenje je moralo da reaguje, jer je Dalila nakon uvrede koja je dobila od Cara nasrula na njega.

On je izneo brojne uvrede na njen račun, dok ga je ona šamarala. Car je potom otišao do Dejana Dragojevića i priznao mu da je bio u pravu za sve kada je reč o Dalili.

- Kad sam video da mi je razbila parfem od Maje i Bruna... Mamu joj j*bem... Misliš da sam ti ja Dejan... Zna kako je sa mnom ušla u priču, sa mužem je bila, sa mnom flertovala, pa bi sa mnom opet to da radi. Rekao sam joj sve što sam Mini i droljama. Da je k*rva i drolja koja je ostavila muža da bi se j*bala sa mnom. Sto puta me je udarila - počeo je Car.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track