GUBI KOMPAS

NASRNUO NA ŽENU: Ivan se uneo Sanji u lice i hteo TUČU! Barovci jedva sprečili OKRŠAJ, ali to nije sve što ćete GLEDATI!

Bar
> 14:12h

Večerašnja epizoda rijalitija "Bar" puna je iznenađenja, a čini se da su neki učesnici već počeli da gube strpljenje. Sve možete gledati na Kurir televiziji.

Ivan Nešković iznervirao se toliko da je nasrnuo na ženu - Sanju Jakšić i hteo da se bije s njom. Razlog za takvo ponašanje je taj što je njegova cimerka ispričala barovcima, između ostalog i Uni Sofiji Marić, da je tokom žurke hvatao lepu Slovenku, Kseniju Kranjec.

foto: Kurir televizija

Ivan je najpre poručio Sanji da ne priča gluposti, ali je ona nastavila da ubeđuje cimere da je svojim očima videla kako on pipka Kseniju.

foto: Printscreen

- Evo, videli su ljudi. I ko je sada majmun? - provocirala je Sanja Ivana, koji je kao dokaz tražio snimak njega i Ksenije.

Kako je Jakšićeva nastavila da ubeđuje Unu Sofiju i druge u svoju priču, Nešković je skočio kao oparen i zaleteo se ka njoj, da bi joj se potom uneo u lice, zbog čega su mnogi mislili da će da je udari.

foto: Printscreen

- A šta tebe boli pi**a ko je majmun?! Šta ti imaš sa mnom, bre?! Šta je bre?! Mani se bre mene više, u pi**u materinu! - urlao je vidno besni Ivan.

foto: Printscreen

Sanja je bila jako iznenađena potezom cimera, ali je u tom momentu zaćutala, kako ga ne bi još više isprovocirala. S druge strane, ostali barovci su skočili i krenuli da razdvajaju Neškovića od cimerke, tvrdeći da se ona samo šalila i da ne treba da bude diskvalifikovan zbog gluposti.

Detalje svađe, kao i ko govori istinu u celoj priči, možete gledati večeras u pregledu rijalitija, u 20:45!

foto: Printscreen

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvorena, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video: