PRVI PUT BEZ BRATA BLIZANCA Jan bez Tilena u BARU, a sećate li se NJIH: Bežali iz rijalitija, pravili SKANDALE, a evo gde su sad
Foto: screenshot

jan i tilan su veoma vezani

PRVI PUT BEZ BRATA BLIZANCA Jan bez Tilena u BARU, a sećate li se NJIH: Bežali iz rijalitija, pravili SKANDALE, a evo gde su sad

Bar -

U rijaliti Bara stigao je mladi Slovenac Jan Klobas iz Gornje Radgonje, koji je sa svojim bratom blizancem Tilenom, pobedio u slovenačkom rijalitiju "Farma" 2019. godine.

Jan i Tilan su u svojoj zemlji prave zvezde, devojke ih obožavaju, a ovo je prvi put da se razdvajaju i da nisu zajedno. Veoma su vezani i posvećeni jedan drugom, a Jan se odlično snašao u Baru, trudi se svim silama da pridobije fanove i u Srbiji, čak je odmah počeo da uči ćirilicu i tako je već prikupio velike simpatije gledalaca.

Jan i Tilan nisu jedini blizanci koji haraju rijalitijima, srpskoj javnosti je su odavno poznati blizanci Željka i Žarka Stojanović, koji žive u Francuskoj. Njih dvojica rijaliti karijeru započeli su u "Velikom bratu", gde je Žarko pobedio i osvojio 50.000 evra.

Nekoliko godina kasnije braća su odlučila da se ponovo oprobaju u rijalti formatima, ali njihovo učešće nije bilo jednako uspešno kao u "Velikom bratu".

Naime, Željko je ušao u "Parove", ali je iz rijalitija pobegao, o čemu su pisali i fransuski mediji. Žarko se oprobao u rijaliti programu "Zadruga" iz kojeg je diskvalifikovan, jer je gađao izmetom tadašnju cimerku Sašku Karan.

Blizanci danas žive i rade u Parizu, a čini se da je rijaliti program prošlost koju će ostaviti daleko iza sebe. Željko je danas vlasnik restorana u Parizu, gde je nastavio da živi nakon rijalitija, u koji je uložio 200.000 evra, a to je ono čemu je aposlutno posvećen.

Žarko je po zanimanju biolog, a zbog prirode posla na stalnim je putovanjima širom sveta.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvorena, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Bar
foto: Kurir, Mondo

kurir.rs

Bonus video:

01:00

Večeras haos! Poljupci, suze, nerviranje, ali i tuča! Gledajte Bar, jer će biti nikad žešće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track