Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

STIŽE NOVA GODINA

SLAVLJE JE VEĆ POČELO, LJUBAV PUCA NA SVE STRANE! Ceca i Bogdan nasmejani od uva do uva, svi gledaju kako su MOĆAN PAR! (FOTO)

Stars

Pevačica Ceca Ražnatović ne krije ljubav sa izabranikom Bogdanom Srejović, pa otkako ne kriju vezu, sve vreme se zajedno pojavljuju u javnosti.

Poznata pevačica i biznismen uživaju i za Novu godinu koju su već počeli da slave sa najbližim prijateljima. Jedna fotografija osvanula je i na društvenim mrežama na kojoj su Bogdan i Ceca srećni i nasmejani, raspoloženi za slavlje.

foto: Printscreen/Instagram

Inače, Ceca i Bogdan su nedavno proslavili godišnjicu ljubavi. Njih dvoje su prvi put "uhvaćeni" u javnosti početkom ove godine i od tada privlače veliku pažnju gde god da se pojave i svaki njihov korak se pomno prati, a mnogi komentarišu da pevačicin osmeh govori koliko uživa u toj ljubavi.

foto: Printscreen/Instagram

- 18. decembra nam je godišnjica. Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama - rekla je ona nedavno.

foto: Kurir/Ana Denda

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video: