Foto: Printscreen

BILA JE SEKS SIMBOL U JUGOSLAVIJI Anu su đuture s kolegama pokupili na audiciju i postala je ćerka Milene Dravić, a onda NESTALA

Stars

Film "Nije lako sa muškarcima" bio je debitantska uloga mlade Ane Simić, koja je igrala ćerku Milene Dravić, Anu.

Posle te uloge, Ana je odbila čak sedam uloga, a onda nije dobila nijednu značajniju ulogu na filmu.

"Igrala sam debitantsku ulogu, pre toga sam imala samo epizodnu u Tesnoj koži. A onda se desio taj film pošto je Miša Vukobratović takođe bio debitant i napravio je veliku audiciju. Ja sam tada bila u studiju Mike Aleksića. Đuture su nas pokupili i ispalo je da sam ja dobila ulogu. Tada je to bila debitantska uloga Branke Katić i Dubravke Mijatović", prisetila se Ana.

"Meni je to bilo fenomenalno iskustvo, bila sam jako mlada, a glumila sam sam Milenom Dravić, Ljubišom Samardžićem, a opet je to bila velika uloga. Imala sam 18 godina, a bila sam druga godina Fakulteta dramskih umetnosti. Bilo je vrlo čupavo jer moj profesor Minja Dedić nije dozvoljavao studentima da rade dok ne završe akademiju. Ja sam to uradila i on je to saznao iz novina da sam tog leta snimala i kad sam došla na fakultet, bilo je vrlo opasno. Naravno, oprostio mi je. Voleo me je, bila sam stvarno mlada, kao dete od 16 godina sam upisala fakultet i to je pripisao mom pubertitu", pričala je svojevremenno glumica.

Posle tog filma igrala je samo na pozorištu i nije imala nijednu veću ulogu.

"Ja sam bila razmažena glumica posle tog filma. Taj film je imao jedan standard i bio je pristojan i tačan u svakom smislu i mislila sam da svaki sledeći film mora da bude toliko dobar, zahtevan za glumu, pa sam ja onda malo i odbijala filmove. Sedam filmova sam posle toga odbila. Igrala sam svašta i u Pozorištu na Terazijama, to su uglavnom mjuzikli i uživam u svakom projektu koji sada radim".

Glumica je imala 18 godina kada je snimila "Nije lako sa muškarcima".

"Mjuzikli mi održavaju kondiciju, kako bih odigrala Mister dolar da nisam u kondiciji, jer 14 koreografija baletskih treba odigrati.

(Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen)

Bonus video: