NEMA DANA DA NE POMISLIMO NA TEBE: Prošle su tri tužne godine od odlaska naše najdraže tetke i sestre MILENE DRAVIĆ
Foto: Ata Images

srce da pukne

NEMA DANA DA NE POMISLIMO NA TEBE: Prošle su tri tužne godine od odlaska naše najdraže tetke i sestre MILENE DRAVIĆ

Pop kultura -

Najveća srpska i jugoslovenska glumica Milena Dravić preminula je u noći između 13. i 14. oktobra 2018. godine u KBC Bežanijska kosa. U Aleji zaslužnih građana, gde Dravićeva počiva kraj svog voljenog supruga Dragana Nikolića, svake godine okupe se njeni prijatelji da svojoj dragoj Mileni polože cveće i upale sveću. I danas neće biti drugačije, a na Novog groblju u Beogradu porodica Dravić će se okupiti u 11.30 da održi trogodišnji pomen.

Verica Dravić, Milena Dravić, Tatjana Njezić
foto: Sonja Spasić

Poznata glumica nije imala dece, ali svoju bratanicu Vericu je volela kao svoje dete. Ona i njen Rade Dravić su se oglasili kratkom porukom, gde su poručili da nema dana da na nju ne pomisle.

- Prošle su tri tužne godine od odlaska naše najdraže tetke i sestre - piše u čitulji.

Milenu Dravić, bez završene akademije, voleli su svi, a publika ju je obožavala. U karijeri dužoj od pola veka snimila je 90 filmova, a najpoznatiji u kojima je ostvarila nezaboravne uloge su, između ostalih, "Prekobrojna", "Ljubavni život Budimira Trajkovića", "Kozara", "Bitka na Neretvi", "Una", "Rad na određeno vreme", "Nije lako s muškarcima" i "Zona Zamfirova".

Milena i njen suprug Dragan Nikolić nedavno su dobili svoj skver na Vračaru.

skver Milene i Gage
foto: Beoinfo

Kurir.rs

Bonus video:

04:08

RUSKINJA IZABRALA SRBIJU ZA ŽIVOT: Mogla je da radi bilo gde u svetu, ODBILA sjajne prilike, jer NIGDE NIJE KAO ŠTO JE KOD NAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track