Foto: Profimedia

ludo

SRBIJA IZNENAĐENA OVIM RECEPTOM ZA LEPOTU: Žena pitala komšinicu Ruskinju čime maže lice jer izgleda odlično, odgovor ŠOKIRAO

Ludi svet

Na društvenim mrežama nikad nije dosadno, pogotovu na onom balkanskom delu. Dele se recepti, mimovi, "mudre", orginalne misli, prevedeni tvitovi, izmišljene i istinite priče.

Jedna žena, korisnica Tvitera je podelila veoma zanimljiv recept njene komšinice Ruskinje za blistav ten.

- Moja komšinica Ruskinja inače, 52 godine. Izgleda kao devojka. Prelepa. Koža na licu kao svila. Često šetam sa njom kuče. “Pa kako uspevate takvo lice da imate? Koje kreme..? “S*** ja 26 godina čistim lice prvim jutarnjim urinom. Ostavim da se osuši i umijem se. Pa kreme.” - napisala je.

foto: Printscreen/Twitter

I komentari su krenuli, a objava je privukla korisnike i drugih društvenih mreža.

Neki su čak tvrdili da je to istina i da urin pomaže. Neki su ččak priznali da su koristili ili poznaju ljude koji koriste to u bjuti svrhe.

foto: Printscreen/Twitter

- Meni dođe da odsečem ruku kada ”promašim” dok skupljam za analizu mokraće, a kamoli da stavim na lice. Umrla bih garant od povraćanja - pisala je jedna Tviterašica.

foto: Printscreen/Twitter

- Da li je ona luda ja ne znam, ali pouzdano znam čoveka koji je to redovno radio... Moj rođak koga logično, nikada nisam u lice ljubio... - nadovezao se drugi.

Neki su hteli da budu i duhovti, a jedna stranica na Fejsu koja se bavi neobičnim pričama je jednostavno zaključila: "Nije se desilo". Bilo kako bilo, ali društvene mreže su se usijale zbog ovog recepta komšinice Ruskinje.

foto: Printscreen/Twitter

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: