Foto: EPA

topla duša

OHI OTKRIVA ŠTA ĆE PEVATI U CRVENOJ ZVEZDI: Inicijacija uz srpsku muziku! Da li je realno?! BIĆE VESELO na Marakani

Norvežanin je momak koji voli da se šali

Fudbal

Ohi Omoidžuanfo spreman je za Crvenu zvezdu. Vidi se to po njegovog govoru, rešenosti da se dokaže već po dolasku u Beograd.

foto: Profimedia

Momak koji odiše pozitivnom energijom uvek je spreman na šalu. Vedri duh ga ne napušta nijednog trenutka. Ohijev prijatelj Miloš Crnogorac otkrio je nedavno Kuriru da za inicijaciju u Crvenoj zvezdi Norvežanin sprema pesmu na srpskom jeziku. Pitali smo ga o čemu se zapravo radi?

- Ha, ha, ha... To je bio nesporazum. Dao sam intervju za jedne novine u Norveškoj, a tamošnji novinar me je pitao znam li za tradiciju da i u Srbiji, kao i kod nas u Norveškoj novi igrači moraju da se novoj ekipi predstave sa pesmom ili plesom - priča Ohi za Kurir i nastavlja:

foto: Instagram

- Taj novinar se našalio sa mnom i rekao da moram pevati na srpskom. Ja sam prihvatio šalu i rekao - naravno da ću pevati na srpskom! Ha, ha, ha... Teško će to da se desi, jer srpski ne znam dobro, a i kako da naučim tako brzo reči, pa još i da pevam. (smeh)

Ekskluzivni intervju sa Ohijem Omoidžuanfom čitaćete na portalu Kurira u narednim satima, kao i našem sutrašnjem print izdanju.

Kurir sport/A. Radonić