Foto: Jovan Mladenović, Privatna Arhiva

obratila se hrvatskoj policiji

ŠTA JE PROROČICA SANDRA VIDELA O NESTANKU MATEJA PERIŠA: Povredio je nogu, još je živ, ali nije u dobrom stanju

Crna Hronika
> 16:39h

Proročica Sandra Skender iz Zagreba tvrdi da se obratila hrvatskoj policiji i ponudila svoju pomoć u potrazi za Matejom Perišem (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu.

Naime, Sandra, koja je povratnica iz Australije, na svom Fejsbuk profilu napisala je status, navodeći "da je mladić živ, da je u nekom starom tunelu i da vidi još mnogo detalja".

foto: Društvene mreže

- Ja od malena imam sposobnosti, između ostalog i da vidim ljude na daljinu. S policijom u Australiji sam sarađivala u pronalasku nestalih osoba. Opisala bih im šta vidim, a oni bi mi pokazali mapu i zajedničkim snagama bismo došli do tražene osobe. Pronašli smo zajednički četiri osobe - navela je Sandra na početku svoje bizarne objave, a zatim dodala:

- Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi - bežao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku išao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija. Ja vidim da je on još živ, ali nije u dobrom stanju.

Naš izvor kaže da nije poznato da li je policija prihvatila pomoć vidovnjakinje, ali je činjenica da je Sandra obrisala svoju objavu sa Fejsbuka.

foto: MUP RH, Kurir/Branka Travica, Printscreen/Facebook

- Kada god je neki misteriozni slučaj u pitanju, u njega se uključuju razni stručnjaci, vidovnjaci i detektivi željni pažnje, ali pitanje je koliko oni mogu da pomognu. Veoma je loše ometati istragu i bacati neko drugo svetlo na veoma ozbiljnu istragu. Ipak treba pustiti policiju, tužilaštvo i nadležne institucije da rade svoj posao, jer oni najbolje znaju - objašnjava sagovornik Kurira upoznat sa slučajem.

(Kurir.rs)

Bonus video: