lete godine

NEPREPOZNATLJIV! ISPLIVALE NIKADA DO SADA VIĐENE FOTOGRAFIJE ŽELJKA SAMARDŽIĆA Izgledao potpuno drugačije, duga crna kosa i zulufi

Stars

Željko Samardžić je u emisiji Realna priča na Kurir televiziji pokazao fotografije kako je izgledao nekada.

Voditeljka je u jednom trenutku pronašla njegovu fotografiju iz mladosti i mora se priznati da izgleda neprepoznatljivo.

foto: Kurir televizija

Nekada je imao crnu kosu, dužu, sa fulufima i često je nosio odela. Ova fotografija nastala je sedamdesetih godina prošlog veka.

foto: Kurir televizija

Podsetimo, Željko Samardžić je srpski pop-folk pevač koji je popularnost stekao tokom 90-ih godina 20-veka pesmama „Slutim“, „Sipajte mi još jedan viski“, „Grlica“ i drugih. Rođen je 3. oktobra 1955. godine u Mostaru. Godine 1992. je sa suprugom Majom i ćerkama Sanjom, Danijelom i Minjom doselio u Beograd, gde i danas živi i radi. U dosadašnjoj karijeri snimio je 18 studijskih albuma i sedam kompilacija. Sa svakog od njih izdvojilo se po nekoliko velikih hitova. Osvajao je nagrade na festivalima u Herceg Novom, Budvi, Zrenjaninu. Njegov album „Sentimentalan čovek“ je proglašen albumom godine. Nastupao je u velikim dvoranama širom regiona, a slušale su ga desetine hiljada ljudi. Osvojio je prestižne nagrade „Oskar popularnosti“ i „Zlatni melos“, te potvrdio status jednog od najboljih pop izvođača sa ovih prostora. Vlasnik je hitova „Ljubavnik“, „Sve je surovo“, „Ako odeš“, „Kameleon“, „Mesec na vodi“, „9000 metara“ i drugih.

foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris T. Ona ne bi mogla da dobijeV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: