02:43

Željko Samardžić iskreno o mladima na estradi, uputio im BRUTALAN SAVET ZA USPEH

REALNA PRIČA

SLUŠAM RASTU, NIKOLIJU I MILICU TODOROVIĆ! Željko Samardžić iskreno o mladima na estradi, uputio im BRUTALAN SAVET ZA USPEH

Stars -

Pevač Željko Samardžić pojavio se pre skoro tri decenije i svojom muzikom obeležio živote mnogih generacija, u emisiji Realna priča na Kurir televiziji osvrnuo se na mlade umetnike koji pokušavaju da se probiju u surovom muzičkom svetu.

Željko Samardžić
foto: Kurir televizija

Samardžić kaže da nema predrasude prema muzičkim žanrovima, da sluša sve, a kao najomiljenije izdvojio je Rastu, Nikoliju, Relju i Milicu Todorović.

- Danas je mnogo lakše, slušam sve. Slušam od Raste, Jale i Bube pa do Angeline, Nikolije i Relje. Nikolija i Relja su mi jako simpatičan par, obožavam ih. Mnogo su dragi mladi bračni par, uspeli pored svih poslova kojim se bave da oforme porodicu - kaže Samardžić.

Željko Samardžić
foto: Kurir televizija

Smatra i da danas ima dosta kvalitetnih pevača.

- Ima mnogo odličnih pevača, priča se o X faktoru danas ali ja mislim da mi svi pre svega treba da cenimo dobru pesmu. Druga stvar je da imamo oko sebe dobre ljude i savetnike koji mogu mnoge savete da nas nauče. Kad god se neko mlad i nov pojavi, ja mogu proceniti da li će ostati. Milica Todorović će na primer ostati, ona je ušla narodu u kožu, ona je jedno divno, talentovano dete - rekao je Željko u emisiji Realna priča.

Željko Samardžić
foto: Kurir televizija

Mladima koji pokušavaju da se probiju na muzičkoj sceni uputio je i savet.

Bilo bi mi drago da tako mladi i talentovani ljudi uspeju. Moj savet im je da jako paze kada je izbor pesama u pitanju i koje reči stavljaju sebi u usta - posavetovao je Samardžić.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:07

MORAĆE DA SE UDA, PREZIME SE TEK TAKO NE MENJA! Šašić o ćerki Sofiji i promeni u Vuksanovićevu SA LUKASOM BOLJE DA IZBEGNEM SUSRET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track