Foto: Printscreen

život na selu

DEVEDESETIH ŽARILA I PALILA, A SAD ČISTI BALEGU! Isplivala pevačicina fotografija iz ŠTALE, ovde je pronašla MIR! (FOTO)

Stars

Zvezda devedesetih Ivana Banfić svoj život započela je na selu daleko od očiju javnosti.

Ona se posvetila životinjama i prirodi, a na Instagramu neretko iznenadi pratioce fotografijama iz svoje svakodnevnice.

Ovog puta, pevačica je sve šokirala kada je objavila fotografiju na kojoj čisti štalu u dubokim gumenim čizmama.

foto: Damir Dervišagić

"Samo prirodno", napisala je u opisu fotografije i oduševila pratioce uz fotografiju na kojoj skuplja balegu i stavlja ga u građevinska kolica.

Ivana poslednjih godina živi u selu Stara Drenčina, kod Siska, gde je sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom konačno našla mir i novi dom.

"Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo", rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije.

"Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva... Sve je to zabavno i novo", rekla je pevačica koja često na Instagramu objavljuje fotografij na kojima se vidi kako obavlja seose radove, a sada je pokazala kako čisti štalu.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video: