Foto: Profimedia

veliki gubitak

OTIŠAO SI PRERANO, NEDOSTAJEĆEŠ MNOGO: Svetske face se opraštaju od slavnog modnog dizajnera, poruke kidaju DUŠU! (FOTO)

Pop kultura

Svetske zvezde se na društvenim mrežama opraštaju od francuskog modnog genija Manfreda Tjerija Miglera. Legendarni dizajner preminuo je u 74. godini, a svojim radom zauvek je promenio poimanje visoke mode.

foto: Profimedia

Pop diva Bijonse (40) odala je počast Tjeriju na svojoj službenoj stranici. Objavila je njegovu crno belu fotografiju uz opis "Počivao u miru, Tjeri Migler".

Model Irina Šajk (36) na svom je Instagram profilu objavila niz fotografija s crvenog tepiha na kojima pozira u društvu slavnog dizajnera, a na jednoj od njih pridružila im se i reperka Kardi Bi (28).

- Otišao si prerano. Bog mode... retko draga, najslađa osoba... zauvek ćeš nedostajati svojoj Ruskinji - napisala je Irina u opisu objave.

Starleta Kortni Kardašijan (42) pokojnom Migleru je posvetila Instagram story sa fotografijom klana Kardašijan-Džener u njegovim kreacijama.

- Sve smo u Migleru - napisala je Kortni uz fotografiju, te dodala emotikon slomljenog srca. Nešto kasnije istu fotografiju je na svom profilu objavila i njena sestra Kloi (37).

foto: Printscreen/Instagram

Od Tjerija su se oprostile i pevačica Dajana Ros (77), zvezda "Seksa i grada" Kristin Dejvis (56) kao i mnogi drugi.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: