Foto: Kurir.rs/J.M., Facebook

tuga

DVE PORODICE ZAVIJENE U CRNO: Beograd i Ljubovija plaču za Isidorom i Đorđem! Komšije poručuju da si bili deca za primer

Crna Hronika

U jednom danu dve porodice zavijene su u crno! U istom danu na identičan način dvoje roditelja ostalo je bez dece, na Novom Beogradu u stravičnon saobraćajnoj nesreći nastradala je Isidora Tudurić (11), dok je kod Ljubovije sveštenik S. J. (28) kolima udario Đorđa R. (16) nakon izlaska iz autobusa.

foto: Kurir

Devojčica je poginula takođe, nakon izlaska iz autobusa u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu. U zgradi u kojoj je živela devojčica sa svojim roditeljima vlada muk i tuga, a na ulaznim vratima pordičnog stana zalepljena je njena slika. Komšinica iz zgrade otkriva da je devojčica uvek bila dobra i pristojna, kao i da su je svi u komšiluku voleli.

roditelji dođli na mesto nesrećefoto: printscreen

- To je jedna fina porodica. Njeni roditelji su jako fini i brižni, velike nade su polagali u nju. Obrazovanje im je bilo jako bitno, devojčica je išla u muzičku školu, kao i u školu stranih jezika. To je porodica intelektualaca - rekla je jedna komšinica.

Druga komšinica kaže da je Isidora bila jako lepo vaspitana i da je svim komšijama uvek pomagala.

- Nisam poznavala bolje dete od nje. Svakome se fino i pristojno javi, uvek mi je pridržavala vrata - rekla je ona.

S druge strane meštani Ljubovije isto imaju samo lepe reči za nastradalog dečaka.

Đorđe R. nastradali dečakfoto: Privatna arhiva

- Bio je lepo i vaspitano dete. Dete za primeren, iz čestite i vredne porodice. Pohađao je prvi razred turističke škole u Ljuboviji. Bio je jedinac, a sa majkom koja se preudala i iz prvog braka ima dvoje dece i ocem živeo je u zaseoku Alijin Grm u Donjoj Ljuboviđi - kažu žitelji.

(Kurir.rs)