MLADIĆ KOJI JE POKOSIO DEČAKA (16) NADOMAK KUĆE PRE MESEC DANA POSTAO SVEŠTENIK: I otac mu je pop, a evo šta je poručio!
Foto: Privatna arhiva

MLADIĆ KOJI JE POKOSIO DEČAKA (16) NADOMAK KUĆE PRE MESEC DANA POSTAO SVEŠTENIK: I otac mu je pop, a evo šta je poručio!

Crna Hronika -

Sveštenik S. J. (28) iz Ljubovije koji je osumnjičen da je u saobraćajnoj nesreći kolima udario dečaka Đorđa R. (16) u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije, kada je pokušao da pretrči put nakon izlaska iz autobusa nedavno je rukopoložen.

Podsetimo, u razmaku od nekoliko sati u utorak nastradali su devojčica Isidora T. (11) i dečak Đorđe R. (16) u saobraćajnim nesrećama na Novom Beogradu i u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije, na gotovo identičan način, kada su izašli iz autobusa i pokušali da pretrče put.

Sveštenik S. J. koji tek treba da bude saslušan u lozničkom tužilaštvu zbog nesreće u kojoj je nastradao dečak, nedavno je rukopoložen.

- On je pre mesec dana stupio na dužnost. Inače, njegov otac je jedan poznati sveštenik iz našeg kraja - kažu meštani i opisali kako se tragedija dogodila.

- Dečak je autobusom došao iz Ljubovije. Kada je stao autobus, izašao je, otišao sa zadnje strane autobusa i navodno je pokušao da pređe asfalt kako bi došao kući. Međutim, naišao je automobil i udario ga direktno prednjim delom. NAstradao je blizu kuće - prepričao je meštanin.

Dete je prebačeno u Dom zdravlja u Ljuboviji, pokušana je reanimacija, ali nažalost bezuspešno. Kako nezvanično saznajemo nastradali dečak Đorđe R. biće danas sahranjen.

Ilustracija: saobraćajna nesreća
Ilustracija: saobraćajna nesrećafoto: Kurir.rs/Z.Š.

Kurir je juče stupio u kontakt sa porodicom uhapšenog S. J., ali je majka osumnjičenog kratko poručila da "ih zaobiđemo", dok je otac rekao "da bi voleo da se o nesreći ne piše".

- Prilikom udesa povređen je i S. J., ali lakše. Prevezen je u lozničku bolnicu gde mu je ukazana pomoć. Nakon toga, određeno mu je zadržavanje - kaže sagovornik i dodaje da bi sveštenik danas trebalo da bude saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:40

Teška saobraćajna nesreća u Kragujevcu: Vozač se zakucao u kuću, suvozač (21) poginuo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track