Svi su oduševljeni novom pesmom

NEKADA ZAVODNIK ZA KOJIM SU LUDELE MNOGE ŽENE, DANAS PORODIČAN ČOVEK! Evo kako sada izgleda popularni Dado Polumenta (VIDEO)

Stars

Kažu da se on numerom "Moja je" koja je već u trendingu vraća polako, ali sigurno na muzičku scenu.

Znamo za koju ženu bi u pesmi Dado Polumenta i život dao, a da li je to u stvarnosti njegova supruga Ivona ispričao je Dado Polumenta.

- Moja sestra od strica je Alisa Polumenta je napisala ovu pesmu. Želeo sam na samom startu da imamo jednu ovakvu priču. I Mahdi i Alisa žive u Sarajevu i svi smo dali sve od sebe da ova saradnja lepo zaživi. Komentari su lepi. Definitivno je to to. Navikao sam publiku na dobre numere - rekao je Dado Polumenta u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Dado Polumenta je nekada važio za velikog zavodnika, ali se oženio suprugom Ivonom i oni imaju veoma skladan brak. Dado je nešto promenio svoj izgled - pustio je bradu i ima neformalniji i ležerniji stil, ali je i dalje ostao lep, a verujemo i privlačan nežnijem polu.

foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Damir Dado Polumenta je crnogorski pop-folk pevač, producent, aranžer i tekstopisac koji je popularnost stekao 2008. godine duetskom pesmom „Ljepša od noći“ koju je otpevao sa svojim stricem Šakom Polumentom. Rođen je 29. avgusta 1982. godine u Bijelom Polju.

foto: Kurir Televizija

U svet muzike Dado je ušao vrlo rano. Pre nego što je postao pevač svirao je bubnjeve, klavijature i harmoniku. Prvi album je snimio 2001. godine pod naslovom „Jasmina“.

foto: Kurir Televizija

Tada je počeo da nastupa u beogradskim lokalima. Ipak, prelomni trenutak u njegovoj karijeri desio se 2008. godine kada je sa stricem Šakom Polumentom izdao pesmu „Ljepša od noći“.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: