rijaliti bar

HIT! RADE ISPIČAO KAKO JE RADA HTELA DA GA UBIJE ZBOG PREVARE! Došla kod njegove ljubavnice i izvadila sataru REKLA JOJ SAMO JEDNO

Bar

U stanu su ostale devojke, ali i Rade i Ivan, koji nije zbog svađe sa Ksenijom Kranjec hteo da ode da radi.

Sanja, Ivan i Rade ostali su sami u jednom trenutku. A potom je Sanja počela da propituje Radeta o njegovom životu, ali i odnosu sa njegovom suprugom Radom.

- Rade, jesi li ti bio nekad ljubomoran - pitala je Sanja.

foto: Kurir Televizija

Rade je odmah rekao da on nije bio ljubomoran, ali i da je Rada odmah predostelila da ju je Rade prevario.

- Nisam bio nikad ljubomoran, pa znam sa kim sam u braku tolike godine. U jednom trenutku ona je bila sama, bez mene sedam meseci. Rada je dobra žena, ali je u jednom momentu i opasna, posebno ako oseti da ću da je prevarim, ili da ću da imam nešto sa nekom ženskom.

foto: Kurir Televizija

Rada je bila nemilosrdna, pa je odmah htela da spreči sve, a Rade je ispričao kako je Rada uzela sataru i počela da preti njemu i njegovoj ljubavnici.

- Rada je više ljubomornija na mene, nego ja na nju, jer ona zna da sam ja hteo da je prevarim. Dok sam radio u jednom baru, vozio sam ženske, i jedna se zaljubila u mene, htela je da ostavim ženu i decu i da pređem kod nje da živim. A znaš kakva je bila. I ja se zaljubim u nju. I Rada nas uhvati u prevari i kaže da to neće dugo da traje, kaže rada njoj ili ću da ubije tebe ili Radeta. I otvori Rada tašnu izvadi sataru. Kaže vidiš ovu sataru - sa ovim ću glavu da ti otkinem - rekla je Rada tada - ispričao je Rade Sanjii Ivanu.

foto: Promo

Rada i Rade imaju 6 dece i petoro uničadi. Imaju tri ćerke i tri sina, a u braku su 42 godine.

- I od tada ništa nisam pomislio da uradim - priznao je Rade.

foto: Promo

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: