02:14

Rade Vasić priča barovcima kako je upoznao i zavoleo Radu

RIJALITI BAR

HIT PRIČA! Rade Vasić ispričao kako je upoznao i oženio Radu! KADA SE UDALA NIJE IMALA NI 15 GODINA, ZNALI SE BUKVALNO JEDAN DAN!

Bar -

Od kako su se pojavili u javnosti, Vasići, a posebo Rada i Rade Vasić izazivaju mnogo pažnje. Verovatno zato što su skromni i pošteni ljudi iz naroda, i što umeju da budu veoma srdačni i dragi prema ljudima.

Dok je Rada pripremala stan i dogovarala sa vođom Bara Darkom Vadljom sve oko ovonedeljnih zadataka, žurki i potrepština za stan i Bar, Rade je radio sa ostalim barovcima u Baru i prisetio se i ispričao im kako je bilo kada su se oni upoznali i kako je oženio čuvenu Radu. A svemu tome prethodilo je Kristinino pitanje upravo na tu temu.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Došao mi je jedan burazer iz vojske, i svratio u goste kod jednog našeg brata. I video je Radu tamo i kaže, brate spremi se brzo, našao sam ti ženu da se oženiš. Ja sam tek došao iz vojske, imao sam 20 godina, ona 15. I kaže ona meni "jesi li ti lud, bre". A ja tako, ni pet, ni šest. Samo što sam te videla, i odmah da se udam za tebe. I ne prođe dva dana i ona mi pošalje pismo u kom mi je rekla da će da pobegne. I onda se svi njeni naljutili. Nisu oni kao mi. Kaže Rada tati da uđe u kući, da se časti, jer je ona poštena devojka - rekao je Rade barovcima.

Bar
foto: Kurir televizija

- Posle nedelju dana svi njeni su došli i svi smo se pomirili - dodao je Rade.

Svi barovci saglasni su sa time da se Rada i Rade mnogo vole i da ta ljubav traje decenijama.

- Budi moj Rade, biću tvoja Rada - rekla je Dejana, i dodala da zapravo takvu ljubav želi.

porodica Vasić
foto: Printscreen

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

51:13

ŽURKA POD MASKAMA U BARU! Još jedna ludo veče u rijalitiju NAPRAVILI PROVOD ZA PAMĆENJE (EP 42 DEO 1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track