Foto: Printscreen/Instagram

Sličnost ili fotošop

TIJANA EM KAO DŽEJ LO! Žena od sultana g*zu za trku ima, pevačica se skinula u kupaći i pokazala obline, GORI ZANZIBAR (FOTO)

Stars

Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em, otputovala je na egzotičnu destinaciju gde, što bi naš narod rekao, uživa za sve pare. Kako to obično biva, izveštaj sa odmora u vidu fotografija se nalazi na pevačicinom Instagram profilu. Tijana Em je objavila dve slike na kojima se vidi kako pozira na vrelom pesku, a guzu je , podrazumeva se, istakla u prvi plan. Malo joj je u tome pomogao i fotošop, ali i doličan ugao,ali svakako je lepo za videti. Njeni pratioci su pevačicu uporedili sa svetskom zvezdom Dženifer Lopez zbog oblina.

foto: Printscreen/Instagram

Na jednoj fotografiji ona pozira u stojećem položaju i drži piće u ruci, dok je druga poza bila rezervisana za klečeći položaj. Tada je koktelčić popila.

foto: Printscreen/Instagram

Jedno je sigurno da Milentijevićeva uživa na odmoru, a komentari i lajkovi na društvenim mrežama samo pršte. Ono što je manje poznato sa kim je žena od sultana otputovala na daleku destinaciju i zbog čega fotograf ne pokaže.

Lj.S.

Bonus video: