Foto: Kurir Televizija

NAGRABUSIO JE

ŠOK! KSENIJA NA VRUĆOJ STOLICI SAZNALA DA BI SE IVAN S*KSAO SA DRUGOM Poludela od besa i razočarenja, on prebledeo CRNO MU SE PIŠE

Bar

Slovenka Ksenija Kranjec našla se drugi put na vrućoj stolici sa Stanislavom Kuridžom.

Dok su gledali profile nominovanih Ksenija je saznala šta je Ivan Nešković, njen rijaliti partner, govorio o Stanislavi.

- Uh, kako je dobra ova, samo da ima dužu kosu. Haos bi bio, obožavam starije - rekao je Ivan Dejani Deletić te večeri kada je Stanislava stigla u Bar.

foto: Kurir televizija

Nakon što je ovo čula, Ksenija je poludela od besa:

- Ja ovo nisam znala! Potpuno sam razočarana, ovo nisam očekivala. To znači da bi on svaku novu dohvatio koja dođe ovde - rekla je Ksenija.

Ivan Nešković je pokušao da se opravda, ali bezuspešno.

- Ovo nije istina, ovo sam ja rekao pre nego što je ona došla. To može da se namontira - pokušao je da se izvadi Ivan, ali niko mu nije poverovao.

FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija

Da podsetimo, Ivan Nešković je po ulasku u rijaliti Bar odmah uplovio u strastvenu vezu sa msilicom Sofijom Unom Manić. Njih dvoje imali su odnos pun strasti, a neretko se dešavalo da zatresu jorgan i po celu noć. Nakon burne veze sa misicom, Nešković je završio u vreloj akciji i u toaletu bara sa Splićankom Majom Kovačević.

Poslednja u redu od barovkinja koja je pala na šarm Neškovića je Slovenka Ksenija Kranjec. Od ljubavi do svađa, njihov odnos je eskalirao iz epizode u epizodu, a kako su večeras otkrili, njih dvoje su sada u ljubavi.

foto: Kurir televizija

Međutim, nakon saznanja da je hteo i da vodi ljubav sa Stanislavom Kuridžom, a u slučaju da Ksenija ostane u Baru očekujemo burne reakcije.

Sa druge strane, iako Ksenija nije imala prevelikih ljubavnih avantura u rijalitiju Bar zavela je Damira Tepavca. Ipak, više od drugarstva među njima ništa nije bilo.

foto: Promo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video: