Foto: Profimedia

KORISNO

ŽENA JE U ŠOLJU SIPALA SASTOJAK IZ KUHINJE, A REZULTAT JE ZAPANJUJUĆ: Jeftin trik da se rešite tvrdokornih mrlja iz toaleta

Žena

Na popularnoj Fejsbuk grupi "Mums Who Clean" jedna od članica iz Australije podelila je trik za čišćenje toaleta od tvrdokornih mrlja, i to samo uz pomoć jednog proizvoda koji se inače koristi za kuhinju, preneo je Daily Mail.

U pitanju je limunska kiselina, koja je korisnija nego što smo mislili.

– Mrzim da čistim toalet. Dve posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u WC šolji devet sati rešiće celu stvar. Najteži deo procesa je paziti da se toalet ne koristi u tih devet sati. Htela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je članica pomenute grupe po imenu Loren u svojoj objavi.

foto: Shutterstock

Drugi članovi grupe ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje oni koriste čudotvornu limunsku kiselinu. – Koristim limunsku kiselinu na dnevnoj bazi za čišćenje toaleta, ali odlična je jer nema hemikalija, pa je bezbednije za decu – prokomentarisala je jedna majka. – Limunska kiselina je najbolja! Odlična za toalete – složila se druga korisnica.

Bonus video: