iskreno

ĐUS BEZ DLAKE NA JEZIKU! Opleo po novinarki, pa krenuo da brani Svena! Poznati reper preneo Milici razgovor sa prijateljem

Bar

Gosti današnjeg Pulsa Bara bili su poznati srpski reper Ivan Ivanović Đus i novinarka Milica Stanimirović.

Đus je već na početku oduševio svojim izlaganjem i zalaganjem za zdrav način života.

foto: Kurir televizija

- Mora da se drži balans, koliko toliko. I neki zdrav život. Sa obzirom na naš život, koji zahteva dočekivanje zore, stres i ostalo. Još ovaj post korona simptomi. Sve to opterečuje život i stres u Beogradu. Čak i nespavanje, teška hrana, pušenje, sve to čovek mora da suzbije - rekao je Đus u Pulsu Bara.

- U nedelju je bila moja preterana reakcija - iskreno se izvinio Sven Vadlja dok je gostovao u Pulsu Bara sa Đusom i Milicom Stanimirović.

FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija

Onda je Đus iskreno rekao da misli da je Milica profesionalac, a kao i svaki profesionalac mora da bude otresita, pa često ljudima deluje strogo. A sve to uzrokovano je Svenovim ulaskom u studio, kada je Sven ušao i požalio se na svoju situaciju u Baru, a voditelj Ivan Gajić je započeo konstatacijom da se Sven Vadlja pomalo i plaši novinarke Milice Stanimirović.

- Znaš šta mi rekao drugar za Milicu sinoć?- hteo je da podeli sa svima Đus informaciju. A onda je rekao da mu je prijatelj rekao da mu deluje mnogo strogo.

Onda je Đus kroz šalu nastavio da se šali sa Milicom Stanimirović.

foto: Kurir televizija

- Jesi, jesi, stroga. Čim je Ivan zvao novinarku ima da bude marinada i roštiljanje - rekao je Ivan Ivanović Đus.

Ne zaboravite da glasate.

Kao i svake srede, pred vama je nova odluka o Barovcima. Ovog puta treba da odlučite koja tri takmičara ćete staviti na izazov.

Ovonedeljni izazov će ih staviti na muke jer će se njih troje takmičiti u tome ko će dovesti najviše ljudi sa ulice u Bar na piće.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: