00:59

Đus u Pulsu Bara briljirao sa savetima! Totalno promenio način života i odlučio da živi zdravo!

pohvalno

ĐUS TOTALNO PROMENIO ŽIVOT! Od repera koji je harao devedesetih do čoveka koji zagovara zdrav život! EVO ZAŠTO SE ODLUČIO NA TO

Bar -

Gosti današnje Pulsa Bara bili su poznati srpski reper Ivan Ivanović Đus i novinarka Milica Stanimirović.

Đus je već na početku oduševio svojim izlaganjem i zalaganjem za zdrav način života.

- Mora da se drži balans, koliko toliko. I neki zdrav život. Sa obzirom na naš život, koji zahteva dočekivanje zore, stres i ostalo. Još ovaj post korona simptomi. Sve to opterečuje život i stres u Beogradu. Čak i nespavanje, teška hrana, pušenje, sve to čovek mora da suzbije - rekao je Đus u Pulsu Bara.

Đus
foto: Kurir televizija

Na pitanje voditelja Ivana Gajića da li je se to izbacio, Đus je rekao da jeste.

- Sve to što sam nabrojao je loše. Nešto iks, nešto mini oks, ali uglavnom mini koks - našalio se Đus, ali i ozbiljno rekao u Puls Baru.

Ne zaboravite da glasate.

Kao i svake srede, pred vama je nova odluka o Barovcima. Ovog puta treba da odlučite koja tri takmičara ćete staviti na izazov.

Ovonedeljni izazov će ih staviti na muke jer će se njih troje takmičiti u tome ko će dovesti najviše ljudi sa ulice u Bar na piće.

Podsetimo, Ivan Ivanović Đus je poznati srpski reper koji je karijeru započeo tokom devedesetih. Neki od njegovih najpoznatijih hitova su „Apetiti mi rastu“, „Keš kolica“ i „Moj bol“. Bio je osnivač i član nekoliko grupa, a nakon toga se odlučio za samostalnu karijeru.

Đus
foto: Kurir televizija

Repom je počeo da se bavi sa trinaest godina, a nadimak Đus je sam sebi nadenuo po istoimenom filmu iz 1992. godine u kom glumi Tupak Šakur. Posle završetka osnovne škole, Đus pada pod uticaj repa, dens muzike i turbofolka. U želji da se oproba u repu, ulazi u tada već poznatu grupu na srpskoj hip hop sceni „Boys in the hood“, koju su pored njega činili Beli i Sale Voždovac.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:38

Učesnici rijalitija Bar kao na iglama: Produkcija nikad oštrija u uslovima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track