Foto: Kurir Televizija

šokirana

SAD TEK VIDIM KOLIKO SAM DOBRA RIBA! Kija ostala bez teksta kad su joj pokazali NJENE SEKSIPILNE SLIKE (VIDEO)

Stars
> 12:34h

Pevačica Kija Kockar bila je gost Jutarnjeg programa na Kurir televiziji gde je se oglasila po pitanju njene objave da je zaljubljena.

Pevačica je naglasila da obožava veš crne boje i da nije neki ljubitelj bele boje.

- Crni veš mi je omiljeni. Imam ga i previše pa nekad pomisle da nosim jedno te isto. Imam samo jedan beli veš i on je iz spota sa Đanije. Sve ostalo je u nekim bojama, ali većina je crno - rekla je pevačica za Jutarnji program na Kurir televiziji.

foto: Kurir televizija

Pevačica je navela da će propustiti ove godine dan zaljubljenih i da je trenutno sama.

- Jesam, ali ove godine ću slaviti Svetog Trifuna. Pomeriću dan zaljubljenih. Šalu na stranu, zaista sam sama i nemam nikog - rekla je pevačica.

foto: Kurir Televizija

Kada joj je pušten prilog o Kiji Kockar u pozadini su se nalazele njene najseksipilnije slike, na koje je i ona ostala bez teksta.

- Sad nešto sebe gledam i ne znam što sam sama. Ja sam zaista lepo građena, niska sam, ali me ima svuda gde treba. Sad tek vidim koliko sam dobra riba - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: