Foto: Profimedia

iskrena

PLAŠILA SAM SE DA SE POMIRIM S NJIM: Džej Lo KONAČNO progovorila o vezi s Benom Aflekom, evo šta ju je KOČILO da mu da DRUGU ŠANSU

Pop kultura

Latino diva Dženifer Lopez gostovala je kod poznate voditeljke Elen Dedženeris, gde je otkrila dosad nepoznate detalje o obnovljenoj vezi s glumcem Benom Aflekom.

- Mislim da niko nije bio više iznenađen od nas dvoje. Nikada nisam ni pomislila da bi tako nešto moglo da se desi, predivno - rekla je Džej Lo u intervjuu. Između ostalog je priznala da je ponovo zaljubljena do ušiju u Afleka.

foto: Profimedia

Ipak, priznala je i kako se malo bojala da se ponovo upusti u vezu za koju je unapred znala da će je mediji proganjati.

- Oboje smo shvatili da smo srećni zajedno i da ne želimo da dopustimo da nam nešto slično ponovo uništi vezu - dodala je.

foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su prvi put bili u vezi od 2002. do 2004. godine, a u kontakt su ponovo stupili u februaru prošle godine, da bi vest da su ponovo zajedno objavili krajem marta. Dženifer je istog meseca saopštila i raskid svoje dvogodišnje veridbe Aleksom Rodrigezom usred nagađanja da ju je varao.

- Danas smo stariji, pametniji, imamo više iskustva i u drugačijim smo fazama života nego što smo bili onda. Imamo decu i vrednosti su nam se promenile - istakla je pevačica i glumica.

foto: Profimedia

- Predivna mi je činjenica da se sve čini potpuno drugačije nego kada smo prvi put bili zajedno. Više se cenimo, zaista nam je lepo zajedno - zaključila je Lopez.

Dženifer s bivšim suprugom, Markom Entonijem, ima dvoje dece, 13-godišnje blizance Maksa i Emu, a Ben s bivšom suprugom, Dženifer Garner, ima troje dece, 16-godinju Violet, 13-godišnju Serafinu i 9-godišnjeg Semjuela.

(Kurir.rs)

Bonus video: