DŽENIFER LOPEZ SE UDAJE: Latino diva obukla VENČANICU! Bidermajer bacila u PUBLIKU! Šta će reći Ben Aflek? (FOTO)
Foto: Profimedia

opasna

DŽENIFER LOPEZ SE UDAJE: Latino diva obukla VENČANICU! Bidermajer bacila u PUBLIKU! Šta će reći Ben Aflek? (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Lopez ukrala je šou na ovogodišnjoj dodeli Američkih muzičkih nagrada u Los Anđelesu u nedelju uveče kada se pojavila u venčanici. Iako su i drugi izvođači imali solidne nastupe, svi su ostali bez teksta na njen performans.

Dok je pevala romantičnu baladu, pevačica je najpre bila u crnoj haljini, da bi se tokom instrumentala sakrila u bekstejdž i obukla venčanicu.

To je izazvalo ovacije publike, a posebno ih je oduševilo kada je na kraju izvođenja bacila bidermajer u publiku.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen

Ovim gestom Džej Lo je htela da najavi predstojeći film "Udaj se za mene", ali njeni fanovi su uvereni da postoji još jedan razlog. Veruju da je Lopezova htela da najavi i venčanje s Benom Aflekom, jer je pre samo nekoliko dana za Tudej rekla da i dalje veruje u brak.

Inače, radnja filma u kojem pored Lopezove, glavnu ulogu igra i Oven Vilson, prati priču o pevačici i plesačici Kat Valdez koja odlučuje da se uda za svog dugogodišnjeg partnera. Plan je da sudbonosna „da“ svom izabraniku kaže pred hiljadama obožavaoca na bini, ali joj ta želja pada u vodu kada sazna da ju je dečko prevario sa asistentkinjom.

Kad odlučuje da ne očajava, pa iz publike "izvlači“ potpunog neznanca (Vilson) i udaje se za njega.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:39

DŽENIFER LOPEZ U SUZAMA ZBOG BAJDENOVE POBEDE! Pevačica snimila video u kome JEDVA GOVORI, a evo šta je sve poručila! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track