Foto: Shutterstock
Samo ne preterujte u jelu
PAŠTETA OD ČVARAKA: Ovaj domaćinski namaz je TOLIKO UKUSAN da nećete moći da ga se zasitite (RECEPT)
Žena
Ruku na srce, grickanje čvaraka nikada nikome nije dosadilo, sem ako se niste prejeli. Ali ovaj put od njih možete da napravite nešto malo drugačije...
Sastojci:
250 g čvaraka
3 jajeta
4 kašike kisele pavlake
2 kašičice senfa
sok od pola limuna
4 kisela krastavca
so, biber
Priprema:
1. Jaja obarite i oljuštite, a krastavce isecite na sitne kocke.
2. U multipraktik stavite čvarke, prepolovljena obarena jaja, iseckane krastavčiće, kiselu pavlaku, senf, so i biber po ukusu i sve dobro izmiksujte.
3. Masu preručite u u plastičnu ili staklenu posudu i pre služenja stavite u frižider da odstoji sat vremena.
4. Pašteta je odlična uz domaći hleb.
Kurir.rs/N.B.
Bonus video: