velika tuga je ostala

JOŠ PLAČEM NOĆU! Mirko je pesmom ispratio Šabana na večni počinak, a sad je otkrio da se 10 DANA PRED SMRT DESILO NEŠTO ČUDNO

Stars

Na Novom groblju u Beogradu održan je juče trogodišnji pomen pevaču narodne muzike Šabanu Šauliću. Njegovi najmiliji odali su mu poštu neutešni i u suzama, a podršku su im pružali prijatelji i Šabanove kolege, koje ga nisu zaboravile. Šabanov brat Hasan Dudić govorio je o presudi Turčinu Alsinu Leventu, a Mirko Kodić o Šabanovim naslednicima, kao i to kako se oseća posle svega.

- To je katastrofa, kriminal jedan, nešto najgnusnije. Takvzu presudu jednu, van svake pameti. Da dobije tri godine za dva života i čovek koji je polomljen Sloba - ne mogu da shvatim, mislio sam da su Nemci ozbiljniji ljudi - rekao je pevač Hasan Dudić, Šabanov brat i prijatelj.

foto: Kurir televizija

Mirko Kodić koji je Šabana Šaulića pesmom "Ne plači, dušo" ispratio je na večni počinak prisetio se na njegovom pomenu svih lepih trenutaka koji su doživeli.

- I dan danas se budim u toku noć, pustim na Jutjubu neku njegovu pesmu i zaplačem. Setim se onda svih naših turneja na kojima smo bili po bivšoj Jugoslaviji. Sve što sam komponovao njemu sam posvetio. Naviru neki njegovi naslednici, bore se. Šaban je isuviše bio veliki. Bolje da idu nekim drugim putem.

foto: Kurir televizija

Čuveni harmonikaš Mirko Kodić rekao je novinarima na jučerašnjem pomenu Šabanu Šauliću da se deset dana pred Šabanovu smrt video sa njim i da su njegovi zagrljaji, kako kaže, "bili strašni", odnosno jaki.

- Deset dana pred njegovu smrt sam se video sa njim. Njegovi zagrljaji bili su tada strašni, tek pred njegovu smrt sam koliko me je Šaban voleo -

FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: