Foto: Printscreen/Youtube

NEKAD I SAD

TRESLA JE ZADNJICOM U ČUVENOM CECINOM SPOTU: Muškarci su otkidali za njom, a evo gde je sada i šta radi Dunja Fleš! (FOTO)

Stars

Spot za čuvenu pesmu koji je Svetlana Ceca Ražnatović snimila još 1999. godine, ubraja se među omiljene među obožavaocima pevačice.

Pored upečatljivih kadrova, zanimljiv je i po tome što se u njemu pojavljuju fudbaler Nikola Lazetić, njegova tadašnja supruga Sani Armani, ali i još jedno javnosti u to doba poznato lice.

foto: Printscreen/Youtube

Reč je o pevačici i plesačici Dunji Čerevicki koja izvodi koreografiju koju su dobro upamtili mnogi, a ona je zbog talenta za ples našla i svoje mesto u grupi "Trik FX", te su zajedno nastupali u najpopularnijoj muzičkoj emisiji tog doba - "Siti klubu".

Ona je do današnjeg dana nastavila da se bavi plesom i pevanjem, a javnosti se predstavlja pod umetničkim imenom Dunja Fleš.

Zbog dugogodišnjeg bavljenja plesom, Dunja je i danas podjednako zgodna i zategnuta kao i pre dve decenije, a ono što je najupadljivija promena je svakako boja kose, budući da je sada prepoznatljiva po crvenoj kosi.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Puls

Bonus video: