CECA POSLE RASKIDA S BOGDANOM IZNENADILA POTEZOM! Srejović se oglasio, Ražnatovićka odmah REAGOVALA! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Shutterstock

NEOČEKIVANO

CECA POSLE RASKIDA S BOGDANOM IZNENADILA POTEZOM! Srejović se oglasio, Ražnatovićka odmah REAGOVALA! (FOTO)

Stars -

Vest da je Ceca Ražnatović raskinula jednogodišnju vezu sa Bogdanom Srejovićem odjeknula je kao bomba, a interesovanje za ovim odnosm pevačice ne prolazi i dalje.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović, raskid, Svetlana Ražnatović Ceca, Ceca Raznatovic
foto: ATA images

Prekid veze je usledio pošto su se emocije između njih dvoje ugasile, ali su oboje doneli odluku da će još dugo biti prijatelji.

Kako se svaki Ražnatovićkin potez prati u stopu, kako u životu, tako i na društvenim mrežama, mnoge je iznenadilo što Ceca i posle raskida na Instagramu prati i lajkuje nove Bogdanove fotografije.

Bogdan Srejović
foto: Printscreen/Instagram

Srejović se oglasio sa Zlatibora, pozirajući s osmehom do uva do uva, a Cecin lajk stoji ispod fotke, što je mnoge iznenadilo, i nateralo da pomisle da emocije između Srejovića i pevačice nisu prošle.

Bogdan Srejović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, ovako je Ceca govorila neposredno pre raskida sa Srejovićem.

- Teško da mene nešto sada može da menja, jer sam formirana ličnost, pa tako i on. Naša veza se bazira na ljubavi, poverenju i kompromisu, jer bez kompromisa se ne može, ne postoji jednosmerna ulica. Zrela sam, stabilna osoba, on je takođe takav čovek i nama nije teško da funkcionišemo. On odlično zna sa kim je u vezi, takođe ja znam šta on voli, šta mu prija i jako mi je lepo. Mirna sam, srećna i zadovoljna, a taj mir nema cenu - kazala je tad za "Pink", pa otkrila zašto ne želi da ponovo staje na "ludi kamen".

- Ne moram da jurim ništa. Ostvarena sam kao majka, što je najbitnije u mom životu, i taj papir mi ne znači ništa da bi jedan odnos funkcionisao. On takođe iza sebe ima brak i dete, niti on juri neke stvari, da sada formira porodicu pa da očekuje decu, tako ni ja... Nama samo prija da smo mi zajedno, da što više vremena provedemo zajedno, da ulepšamo jedno drugom život, svakodnevnicu, a taj papir apsolutno mi neće nadograditi odnos, niti doneti nešto lepše, novije - rekla je tom prilikom.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: ATA Images

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:20

Ceca se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track