SVIĐA MI SE KAKO ZVUČI JOVANA KARIĆ! Misica progovorila o UDAJI za Stefana i otkrila kako joj je bilo kad je ušla u ZADRUGU 5
Foto: Instagram

iskreno

SVIĐA MI SE KAKO ZVUČI JOVANA KARIĆ! Misica progovorila o UDAJI za Stefana i otkrila kako joj je bilo kad je ušla u ZADRUGU 5

Rijaliti -

Jovana Ljubisavljević, nekadašnja rijaliti učesnica i devojka Stefana Karića, govorila je o poseti Zadruzi 5 i priznala da planira da uzme prezime Karić, ukoliko se uda za Stefana.

Jovana Ljubisavljević
foto: RED televizija

- Uzeću prezime. Nekako mi je to zar ne, sviđa mi se kako Jovana Karić zvuči - ističe Jovana i otkriva kako se oseća nakon što je posetila svoju jaču polovinu u "Zadruzi":

- Iskrena da budem, sa ove tačke gledište, u vidu posete, bilo mi je odlično, dođeš malo, posetiš onog koga voliš i sve super! Mogla bih tako sigurno jednom nedeljno, ali ne kao učesnik. Teško je pitanje da li bih htela da ostanem, mislila sam da ću to i poželeti, ali nekako vremenom sam uskladila sebi dane, radim, imam druge obaveze i ne bih mogla tako lako da priviknem na te uslove. Ništa ne spavam više nego oni tamo, ali sloboda nema cenu i ne znam da li bih uspela da izdržim kao prošle godine - priča Ljubisavljevićeva.

Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić
foto: Printscreen/Youtube

- Napunila sam beterije, mnogo mi je bilo opuštenije nego kad sam ušla za Novu godinu. Za Novu godinu mi je bilo malo stresno, prošlo je četiri meseca kada sam bila stvarno oduzeta, bila je velika euforija i baš mi je nekako bilo stresno, bilo mi je loše, ali sada posle ovog susreta sam dobro i dalje me drži ta lepa energija i nadam se da će ovih preostalih nekoliko meseci brzo proći. Ide lepo vreme - zaključuje Jovana u emisiji "Pitam za druga".

Jovana Ljubisavljević
foto: RED televizija

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:08

MISICA DOBILA BESNU MAŠINU OD KARIĆA: Stefan ostavio LOVU i Osman mu ispunio želju, evo u kakvom autu se sad VOZI JOVANA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track