Foto: Instagram

NASILAN BIO I RANIJE?!

POSLE DIVLJANJA ZVEREVA U AKAPULKU SVI SU SE SETILI NJEGOVE BIVŠE DEVOJKE: Ovako je Olga Šaripova OPISALA DETALJE NASILJA U VEZI!

Treći teniser sveta u singlu Aleksander Zverev isključen je sa turnira u Akapulku, pošto je nekoliko puta udario reketom u sudijsku stolicu, a posle ovog skandala mnogi su se setili da ovo nije prvi "divljački" ispad nemačkog tenisera.

Tenis

Olga Šaripova, bivša devojka Saše Zvereva, optužila ga je u avgustu prošle godine za navodno maltretiranje, pa je ta priča sada poprimila mnogo veće i jače odjeke.

Šaripova je o nasilju koje se dogodilo tokom turnira u Šangaju 2019. godine pričala do detalja za magazin "Slate" o nasilju koje je preživela dok je bila sa njim.

Šaripova i Zverev su imali burnu vezu koja je završena sredinom 2019. godine, samo par meseci nego što je otpočeo romansu sa Brendom, koja ga je ostavila, pa mu rodila dete koje je oldučila da odgaja sama.

Šaripova ga je optužila za nasilje u vezi, a iznela je i neke stravične detalje poput onih da ju je gušio jastukom, uvrtao ruke, udarao njenom glavom o zid...

"Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje. Samo sam pokušavala da se zaštitim. Već sam bila gola. Žena sam, nisam mnogo jaka. A posle tuširanja, nisam imala ni vremena da odem po odeću. Nisam se osećala bezbedno nijednog trenutka" otkrila je Šaripova.

foto: Profimedia

Podsetimo, nemački teniser Aleksander Zverev udarao je više puta reketom u sudijsku stolicu, nakon što je poražen u prvom kolu dubla na turniru u Akapulku.

Na video snimku se vidi kako Zverev tri puta udara u sudijsku stolicu, seda, a zatim upućuje uvrede sudiji, posle čega još jednom udara reketom o stolicu.

(Kurir sport)