SKANDALOZNO! Pojavio se CEO SNIMAK: Zverev KRVNIČKI udara na sudiju, verbalno se obračunava, a onda je arbitar uradio OVO (VIDEO)
Foto: Printscreen

AKAPULKO

SKANDALOZNO! Pojavio se CEO SNIMAK: Zverev KRVNIČKI udara na sudiju, verbalno se obračunava, a onda je arbitar uradio OVO (VIDEO)

Tenis -

Pojavio se ceo snimak skandala u Akapulku!

Nemački teniser Aleksander Zverev udarao je više puta reketom u sudijsku stolicu, nakon što je poražen u prvom kolu dubla na turniru u Akapulku.

Na video snimku se vidi kako Zverev tri puta udara u sudijsku stolicu, seda, a zatim upućuje uvrede sudiji, posle čega još jednom udara reketom o stolicu.

A sada je isplivao ceo snimak na kojem se vidi i reakcija zaprepašćenog sudije, koji brzo silazi sa stolice i udaljava se sa terena.

Sa tribina se čuju zvižduci navijača, dok su se ljudi koji su se našli oko nemačkog tenisera pristojno distancirali.

"Zbog njegovog ponašanja na kraju dubl meča, Zverev je izbačen sa turnira u Akapulku", objavila ja Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) na svom Tviter nalogu.

Takođe prvi potpredsednik zadužen za pravila i takmičenja pri ATP-u može da odredi novčanu kaznu ili dodatnu suspenziju, ukoliko utvrdi da je prekršaj posebno štetan za dalje odvijanje turnira ili šteti integritetu sporta.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track