Foto: Profimedia

PROBLEMATIČNA

OBJAVLJUJE GOLE FOTKE IZ KLINIKE ZA ODVIKAVANJE: Slavna manekenka OČAJNA zbog mlađe sestre! Pravi SKANDALE i dok je zatvorena

Pop kultura

Loti Mos (24), zvezda OnlyFans-a i mlađa polusestra slavnog supermodela Kejt Mos (48) ne prestaje sa skandalima, čak ni dok je u klinici za odvikavanje od kokaina.

Atraktivna manekenka sada je naljutila svoju slavnu sestru jer je na Instagramu objavila čitav niz polugolih fotografija, i to iz rehabilitacijskog centra u Arizoni, gde je nedavno smeštena. Međutim, umesto da se leči, Loti se očito dobro zabavlja i usput provocira.

Objavila je, naime, tri fotografije na kojima nosi oskudan bikini od pliša, a samo četiri dana pre, Loti je pozirala u toplesu, ne noseći ništa osim oskudnih crnih tangi dok se izvalila na kauč, a grudi je prekrila nacrtanim simbolom. Pored nje je bio mali beli pas, a u opisu je stajalo - "Dođi, lezi sa mnom".

Očito je Loti divlja baš kao što je i njena starija sestra Kejt nekad bila, a ne treba zaboraviti da je u pitanju žena koja je decenijama bila nazivana divljakušom modne scene. Svojevremeno su je nazvali "Kokain Kejt", nakon što su je fotografije iz 2005. prikazivale s crtama droge i litrima votke.

Izvor blizak porodici je za britanske medije rekao kako čak ni Kejtina ćerka Lila (19) ne želi da ima nikakve veze s Loti zbog njenih nestašluka, a Lotin otac, Piter Mos je za The Sun potvrdio da se njegova ćerka oseća baš dobro na rehabilitaciji. Pratioci na društvenim mrežama optužili su je da se više usredsredila na deljenje sadržaja na društvenim mrežama nego na oporavak.

Klan Mos i dalje je uticajan na modnoj sceni. Lila je novo lice Fendija i takođe je nosila revije za Marka Džejkobsa. Kejt je još 2018. godine za časopis "Today" rekla da joj prepušta odluku o tomu da li želi da uđe u modnu industriju. Odgovor je očito da.

Uz sve to, Loti je na TikToku objavila snimke u kojima objašnjava da se leči od "ovisnosti o drogama". Pozivajući se na seriju "Euphoria", koja se bavi srednjoškolcima koji su ovisnici o drogi, Loti je dodala: "Mislim da sam euforiju shvatila previše doslovno".

Prvih nekoliko godina, Lotina manekenska karijera bila je vrlo uspešna, ali to je stalo zbog divljih noćnih provoda i skandala. Rekla je da zarađuje više od 95.000 dolara mesečno na Only Fans-u, gde se ponekad pojavljuje potpuno gola, ali je priznala i da joj je teško da živi u senci svoje starije sestre.

"Teško je kad ti je sestra Kejt Mos i kad te upoređuju s njom", rekla je za podkast Private Parts.

foto: profimedia

Slučaj je komentarisao i Lotin prijatelj: "Ona je slatka devojka, ali je izgubljena. Mislimo da se drogira samo da bi imala više samopouzdanja. Njen pravi problem je potreba za odobravanjem i pažnjom i neće joj biti bolje dok ne nađe malo samopoštovanja".

Inače, Loti je i dalje ostala aktivna na društvenim mrežama i nastavlja s prodajom sadržaja za starije od 18 godina na OnlyFans-u, uprkos pokušaju promene stila života. Prošle godine se pohvalila kako se pridružila stranici za odrasle Only Fans, na kojoj će, najavila je ponosno, "prodavati i svoj seksi veš". Ovo nije prvi put da Loti naplaćuje eksplicitan sadržaj koji sama stvara, u februaru prošle godine otkriveno je da se mlada manekenka prijavila na platformu za odrasle Glow, na kojoj članovi mogu da povećaju svoj prihod prodajom provokativnih fotografija i video zapisa obožavateljima.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video: