ČUDAN POKLON ZA PRAZNIKE OTKRIO JE TAJNU STARU 30 GODINA: Muškarac devojci dao OVO, a ona kad je videla odmah je pozvala MAJKU!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ČUDAN POKLON ZA PRAZNIKE OTKRIO JE TAJNU STARU 30 GODINA: Muškarac devojci dao OVO, a ona kad je videla odmah je pozvala MAJKU!

Žena -

Muškarac koji je svojoj devojci poklonio jedinstveni poklon za Božić, vrlo brzo se gorko pokajao.

Neimenovani dečko podelio je svoju katastrofalnu priču na forumu za savete o vezama, nadajući se da će ljudi imati nekoliko mudrih reči da mu pomognu.

nakit, poklon
foto: Profimedia

Objasnio je da je devojci za poklon kupio set za DNK testiranje, a njeni roditelji navodno su mu to dopustili. Kada je devojka konačno otvorila svoj poklon i odlučila da ga proba, na njeno i iznenađenje njenog dečka, razotkrivena je porodična tajna stara 30 godina.

Muškarac je objasnio da joj je poklon dao rano, a da je rezultate dobila pre Božića. Sve je izgledalo normalno dok devojka nije primetila da na listi članova njene porodice piše "polusestra". To ju je zbunilo jer nije znala da ima polusestru, pa je sve istražila.

muškarac, suze, plakanje, plače, tužan
foto: Profimedia

Nazvala je svoju majku da je upita za objašnjenje, ali je ona u početku sve negirala. Majka joj je kasnije ispričala da su ona i suprug u jednome razdoblju svoje veze bili na kratkoj pauzi, a za to vreme ona se povezala s bivšim dečkom, s kojim je i zatrudnela. Zbog vremena u kom je začela, znala je da otac devojčice ne može biti njen muž, ali odlučila je da ćuti.

devojka, torba
foto: Profimedia

"I tako je moja djevojka u 30. godini saznala da njen biološki otac nije onaj koji ju je odgojio", zaključio je muškarac. Dodao je i da je majka zamolila njega i devojku da ćute o svemu. Korisnici "Reddita" ostali su šokirani ovom pričom te su poručili muškarcu da ne krivi sebe.

"Nije u redu što je majka lagala ćerku30 godina. Treba da budeš uz svoju devojku i pružiš joj podršku", napisao je jedan od korisnika na internetu.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Reddit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track