Foto: Marina Lopičić

stil za desetku

HOLIVUDSKI GLAMUR: Jelena Gavrilović obukla već nošenu HALJINU, ali OVAJ DETALJ je promenio ceo IZGLED! Kako vam se dopada? (FOTO)

Pop kultura

Beogradska Kombank dvorana bila je mesto okupljanja brojnih poznatih ličnosti na crvenom tepihu.

U beogradskoj Kombank dvorani svečajno je otvoren 50. FEST, pod sloganom "Novi hrabri svet". Fest će rajati do 6. marta 2022. godine, a publika će moći da uživa u bogatom programu.

foto: ATA images

Na svečanom otvaranju prisustvovale su brojne poznate ličnosti: Emir Kusturica, Puriša Đorđević, Miloš Biković, Branka Pujić, Miki Manojlović i Strahinja Blažić, kao Jelena Gavrilović, koja je vodila program.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Za specijalnu priliku, glumica se pojavila u haljini koja je, prema komentarima mnogih, idealna za holivudski crveni tepih.

Efektna i elegantna haljina zaista ostavlja jak utisak, zbog čega je Jelena odlučila ponovo da je obuče.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, ona je ovu kreaciju već nosila u Dubaiju, na prestižnoj Svetskoj izložbi "Expo 2020 Dubai", ali tada je haljinu iskombinovala sa srebrnim ukrasima na glavi, dok je za otvaranje FEST-a imala kapu u obliku turbana napravljenu od istog materijala.

foto: Printscreen: Instagram/jelenagavrilovicofficial

Ovo je dokaz kako jedan sitan aksesoar može da utiče na celokupan izgled - noseći turban, Jelena izgleda kao diva iz starih holivudskih filmova, dok je sa ukrasom izgledala kao vila iz bajke.

foto: Printscreen: Instagram/jelenagavrilovicofficial

(Kurir.rs)

Bonus video: