Foto: Profimedia

STARA LJUBAV

PRIČALO SE DA JU JE OSTAVIO ZBOG MEGAN MARKL: Porodila se BIVŠA DEVOJKA princa Harija, sinu dala MOĆNO internacionalno ime

Pop kultura

Dobro je poznato da je princ Hari imao burnu prošlost. Voleo je da pije, da ide po žurkama, pa čak navodno i da konzumira pojedine nedozvoljene supstance.

Međutim, britanski mediji nagađali su da je sve to radio zbog tadašnje devojke Čelsi Dejvi, s kojom je bio nekoliko godina u vezi, a ni kraljevska porodica nije imala ništa protiv toga da se javnost okomi na nekog drugog. Raskinuli su nakon brojnih medijskih pritisaka i nesuglasica, a godinu kasnije princ je javnosti predstavio svoju novu devojku, sadašnju suprugu, Megan Markl.

foto: Profimedia

Čelsi je idućih nekoliko godina potpuno nestala iz javnosti, ali onda su britanski mediji proširili vest da je rodila. S obzirom na to da niko nije znao ni da je trudna, mnogi su ostali vrlo iznenađeni. Bivša advokatica je, kako prenosi Daily Mail, prošlog meseca rodila u londonskoj bolnici svoje prvo dete, sina Lea.

Zasad se ne zna ko je otac deteta, a Čelsi je 2020. objavila da ima ozbiljnog dečka, mada nije otkrila njegov identitet u javnosti.

- Imam nekoga, a ovaj me prilično oduševio! Nov je i ne želim previše da pričam - izjavila je tada.

foto: Reuters

Inače, nakon što je princ Hari predstavio Megan kao svoju novu djevojku, mnogi su bili uvereni da je ta veza započela još u vreme dok je bio s Čelsi, a takvu priču plasirali su i britanski tabloidi.

Kasnije su pak otkrili da Čelsi nije, kako se tada pisalo, maltretirala Harija pozivima. Mnogi su tvrdili kako je sve zapravo inscenirano da bi Čelsi predstavili kao zlikovca u celoj priči o raskidu, a princa kao osobu čistog obraza.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)