PUCNJAVA U HOLIVUDU TOKOM ŽURKE POSLE NASTUPA DŽASTINA BIBERA: Četiri osobe RANJENE, među njima i POZNATI REPER! (VIDEO)
Foto: Profimedia, AP/Evan Agostini

PANIKA

PUCNJAVA U HOLIVUDU TOKOM ŽURKE POSLE NASTUPA DŽASTINA BIBERA: Četiri osobe RANJENE, među njima i POZNATI REPER! (VIDEO)

Pop kultura -

Četiri osobe su ranjene u subotu u zoru u zapadnom Holivudu nakon što je izbila tuča u blizini lokala gde se odigravala žurka nakon koncerta pevača Džastina Bibera. Incident se dogodio oko 2.45 sati po lokalnom vremenu, saopštila je policijska uprava Los Anđelesa.

Džastin Biber je bio domaćin žurke u restoranu i salonu "Nice Guy" nakon koncerta, a "pucnjava se dogodila u blizini 'Nice Guy-a', ali nije bila direktno ispred", rekao je izvor upoznat s događajem za CNN.

Izvor je rekao da je pevač bio u prostoru kada se dogodila pucnjava, te je odlučio da napusti mesto događaja kada je saznao za incident.

Ranjen i reper Kodak Black

Policija je saopštila da je došlo do "fizičkog sukoba" među nekoliko osoba, a osumnjičeni je pucao iz vatrenog oružja, a potom pobegao s lica mesta. U saopštenju za javnost, policija je zatražila pomoć javnosti u identifikaciji osumnjičenog.

Četiri osobe su ranjene, među kojima i poznati reper Kodak Black, pravog imena Bil Kapri. Reperi Black, Lil Baby i Gunna napuštali su zabavu oko 2.45 sati ujutru, kada je izbila tuča s prijateljima repera koji su bili u crvenom "ferariju", a Kodak Black navodno je nasrnuo na nekoga, preneo je TMZ.

pucnjava, Holivud
foto: Profimedia

"Veruje se da je tuča započela s nekim iz pratnje Kodak Black-a. Nakon što su drugi uskočili, zapucalo se… i onda je nastao pakao.", rekao je izvor za Page Six.

Ljudi su počeli da beže kako bi spasili svoje živote nakon što je izbila pucnjava, prema svedočenjima očevidaca. Ispaljeno je više hitaca koji su pogodili još trojicu muškaraca starosti između 19 i 60 godina.

19-godišnjak i 60-godišnjak prevezeni su u bolnicu. 24-godišnjak, za kojeg se navodi da je sam Black, napustio je mesto događaja, ali je kasnije prebačen u bolnicu.

Incident nije povezan s bandom

Imena još dveju žrtava nisu objavljena, ali se navodi da su sve četiri osobe u stabilnom stanju.

Jedan muškarac, za kojeg se veruje da je prijatelj repera, navodno je upucan u zadnjicu, drugi, za kojeg se veruje da je 60-godišnja žrtva, navodno je upucan u stopalo, treći u rame, a Black u nogu.

Osumnjičeni su još uvek u bekstvu i nisu uhapšeni, potvrdili su iz policije za Daily Mail. Nema imena osumnjičenih jer je istraga još u toku.

"Incident nije povezan s bandom", ranije je saopštila policija. CNN se obratio Biberovom portparolu, ali nije dobio odgovor.

Restoran "Nice Guy" u vlasništvu je The h.wood Group, ugostiteljske kompanije, koja poseduje nekoliko lokala na području Los Anđelesa. CNN nije mogao da dođe do njihovog predstavnika.

(Kurir.rs/ L.S.)

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track