Foto: Profimedia

jedva čeka ovo

PRINCEZA U BOLNICI DOBILA POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Njen odlazak kući stalno se odlaže, ali raduje se što će učestvovati u OVOME!

Pop kultura

Princeza Šarlin boravi u bolnici na nepoznatoj lokaciji od kada se vratila iz Južne Afrike, gde je boravila nekoliko meseci.

Izlazak iz bolnice 44-godišnje majke sedmogodišnjih blizanca Žaka i Gabriele iznova i iznova se odlaže, a ona je sada otkrila za francuske novine "Le Parisien" da je još pre godinu dana pristala na molbu Kedrika Biskaija da postane zvezda novog nastavka manga stripa.

foto: Profimedia

Ovaj predlog oduševio je princezu, koja se trenutno oporavlja od "emotivne i fizičke iscrpljenosti", a tim povodom je rekla:

- Zaista se radujem šestom izdanju "Blitza", koji je veličanstveno inspirisao Garija Kasparova i kojeg je dizajnirao Daitaro Nišihara. Osvojila me je na prvu ideja da učestvujem u novoj "Blitz" avanturi i zahvaljujem autoru i kreatoru Kedriku Biskaiju koji me je pozvao da otkrijem svet mangi.

Njen lik naći će se na četiri strane stripa i to dok drži konferenciju u kazinu Monte Karla i upoznaje dvoje dece koja čekaju turnir u šahu. Princeza Šarlin nije imala nikakve zahteve niti želje za izmenama, a njen suprug, Princ Albert, pojavio se u drugom i četvrtom nastavku ovog digitalnog stripa.

(Kurir.rs)

Bonus video: